Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Jonny Deep ve Amber Heard davası film oluyor

Jonny Deep ve Amber Heard davası film oluyor


Oyuncu Johnny Depp ve Amber Heard’ün tüm dünya tarafından takip edilen tazminat davası beyazperdeye taşınıyor. Başrollerini Mark Hapka ve Megan Davis’in paylaşacağı filmin yönetmen koltuğunda Sara Lohman var.

Depp, şiddete uğradığını ifade ettiği bir yazı kaleme alan Heard’e, iftiraya uğradığını gerekçe göstererek 50 milyon dolarlık dava açmıştı. Heard de ona 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı. Haziran ayında sonuçlanan mahkeme Depp’e 10 milyon dolar tazminat, artı 5 milyon dolar cezai tazminat ödenmesine karar vermişti. Hakim, cezai tazminatı 350 bin dolara indirmişti. Jüri, Depp’in suçlamalarına karşı verdiği mücadelede Heard’e ‘iftira attığına’ da hükmetmişti. Bunun için Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödenmesine karar vermişti.

TV Insider’ın aktardığına göre dünya basınının büyük ilgi gösterdiği davanın filmi geliyor. Fox’un dijital platformu Tubi, ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ adlı filmin hazırlıklarını sürdürüyor.

Yönetmen koltuğunda Sara Lohman‘ın oturduğu filmin senaryosunu Guy Nicolucci yazdı. Ayrıca Johnny Depp rolünde Mark Hapka, Amber Heard rolünde Megan Davis, Depp’in avukatı Camille Vasquez rolünde Melissa Marty ve Heard’ün avukatı Elaine Bredehoft rolünde de Mary Carrig rol alıyor.

Mark Hapka, Megan Davis

30 EYLÜL’DE YAYINLANMASI PLANLANIYOR

Filmin 30 Eylül’de yayında olması bekleniyor. Tubi’nin baş içerik sorumlusu, filmin kültürel hayatın bir parçası haline gelen bir hikayeyi zamanında yakalamak için hızla geliştirildiğini belirtti.

DAVA NASIL SONUÇLANMIŞTI?

ABD’nin Virginia eyaletinde görülen davada mahkeme Heard’ün Depp’e 10 milyon 350 bin dolar tazminat ödemesine hükmetmişti.

Mahkeme, kararına gerekçe olarak, Heard’ün Deep ile evliliğiyle ilgili iddialarının “yanlış” ve “iftira niteliğinde” olmasını göstermiş, Heard’in hareketlerinin “kötü niyet” taşıdığını belirtmişti.

Heard 100 milyon dolarlık karşı dava açmış ancak mahkeme Heard’e yalnızca 2 milyon dolar tazminat ödenmesine karar vermişti.

2015’te evlenen çift, 2 yıl sonra boşanmıştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version