Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu: Saçma sapan bir dava ile bizi mahkum etmeye çalışıyorlar

İmamoğlu: Saçma sapan bir dava ile bizi mahkum etmeye çalışıyorlar


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklıdere Yaşam Vadisi’nin açılışında “Bir avuç insanın bizi engelleyici bizi kötüleştirmeye ve durdurma çabalarını görüyoruz. Saçma sapan bir dava ile bile bizi mahkum etmeye çalışıyorlar” dedi.

İmamoğlu, Kavaklıdere Yaşam Vadisi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, insanın kendi evinde kendi koşularıyla olmasının ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, İstanbul’da beton vadiler yerine yaşam vadileri döneminin başladığını ve boş alanların yeşil alanlara dönüşesiyle insanların yaşama dair umutlarının güçlendiğini söyledi.

İstanbul’da çok kararlı bir yönetim ve çok kararlı bir halkın olduğunu ifade eden İmamoğlu,”Bu kararlık bu şehri çok güzel bir dönüşüme kavuşturacak. Bir avuç insanın bizi engelleyici bizi kötüleştirmeye ve durdurma çabalarını görüyoruz. Saçma sapan bir dava ile bile bizi. Mahkum etmeye çalışan aklı ediyorlar. Ülkemize hukuka, adalete dönük yazık ediyorlar. Ama başaramayacaklar. Çünkü eminim ki bizi izleyen, takip eden, yaptığımız işleri anlayan ve içselleştiren İstanbullu hemşerilerim, 16 milyon insanımız var. Hatta bu ülkenin 86 milyon vicdanlı vatandaşları var, başaramayacaklar. Dürüst insanlar bu ülkede kazanmaya devam edecek. Gücümü ve enerjimi sizlerden aldım. Almaya devam ediyorum. Gerçekten hepinize yürekten teşekkür ediyorum”

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version