Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

IBC 2022’yi ikinci günde 15 bin kişi ziyaret etti

IBC 2022’yi ikinci günde 15 bin kişi ziyaret etti


BASRİ DOĞAN |AMSTERDAM, TR724

Dünyanın en büyük yayıncılık ve medya teknolojileri fuarı IBC-2022’nin ikinci gününe medya ve yayın sektörünün temsilcilerinin yoğun ilgisi damga vurdu.

Amsterdam RAİ Fuat ve Kongre Merkezi’nde devam eden IBC 2022’yi ikinci günde 15 bin ziyaretçinin takip ettiği açıklandı.

Robotik kamera, ışık sistemlerinin yanı sıra yayıncılık alanındaki kablosuz vericiler, su geçirmez kameralar, görüntü aktarma canlı yayın sistemleri ilgi odağı oldu. Sinema teknolojileri alanında öne çıkan Alman firması Arrie, Sony ve Canon standları ziyaretçi akınına uğradı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK YAYINCILIK FUARINI TR724 TAKİP EDİYOR

Her yıl Başkent Amsterdam RAI fuar merkezinde düzenlenen uluslararası IBC 2022 fuarında, görüntü, televizyon teknolojileri ve yayıncılıkla ilgili içerik, üretim, yönetim ve dağıtım konularında uzmanlaşmış birçok profesyonel bir araya geliyor. Amsterdam RAI Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuar, Dünya’nın en büyük yayıncılık fuarı olarak kabul ediliyor. Bu yıl, dört gün boyunca (9-12 Eylül) sürecek olan fuara özellikle Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere, tüm Dünya’dan önemli birçok şirket katılım sağlıyor. Fuarı TR724’te takip ediyor.

Dünyanın en büyük yayıncılık ve medya fuarı IBC 2022’yi ikinci günde 15 bin kişi ziyaret etti

Robotik kamera, ışık sistemleri, kablosuz vericiler, su geçirmez kamera ve görüntü aktarma canlı yayın sistemleri ilgi odağı oldu

BASRİ DOĞAN | AMSTERDAM, TR724 https://t.co/ClbOUXmUjv pic.twitter.com/0KyLbPPI3V

— Tr724 (@Tr724) September 10, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version