Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ferit Şenyaşar: Dava açmak yerine ailemizi araştırıyorlar, savcıları serbest bırakın

Ferit Şenyaşar: Dava açmak yerine ailemizi araştırıyorlar, savcıları serbest bırakın


AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırılarından yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 560’ıncı gününe girdi. Anne ve oğlu, bu sabah da Urfa Adliyesi önüne gelerek, “Şenyaşar ailesi adalet köşesi” olarak adlandırılan alanda nöbeti başlattı.

‘HER GÜN ADLİYE ÖNÜNDEYİZ, SAVCILAR AİLEMİZLE İLGİLİ ÖRGÜT BAĞI KURMAYA ÇALIŞIYOR’

Adalet Nöbeti’ne dair Mezopotamya Ajansı’na konuşan Ferit Şenyaşar, Suruç’ta ailesine yönelik 14 Haziran 2018’de dükkanlarında başlayıp, hastanede süren saldırıları hatırlatarak “Orda bir katliam, bir insanlık suçu var. Dört yıl önce işlenen katliamın dosyasında hala gizlilik sürüyor. Katliamdan sonra 4 savcı görevlendirildi ve tüm geçmişimizi araştırdılar. Telefon kayıtlarımız incelendi, mezar yerleri incelendi ama herhangi bir örgütle bağlantı kuramadılar. 560 gündür adliye binası önündeyiz, hala savcılar hastane dosyasını açmak yerine ailemizle ilgili bağlantılar kurmaya çalışıyor. Bu beyhude bir arayış bundan vazgeçin, hastane dosyasını açın” şeklinde konuştu.

‘BU AYIBA BİR AN ÖNCE SON VERİLSİN’

“Bizim ne bir örgüt ne de bir siyasi parti ile bağlantımız yok” vurgusu yapan Şenyaşar, “Tek talebimiz bu hukuksuzluğun son bulup adaletin yerine getirilmesini istiyoruz. Failler belli, adalet sağlansın. Bu Türkiye’nin ayıbı. Bu ayıba bir an önce son verilsin” diye ekledi.

ŞENYAŞAR AİLESİ: SAVCILARI SERBEST BIRAKIN

Aile sosyal medya hesabından da “Adalet Nöbetimiz 560. günde devam ediyor. Talebimiz yargıya müdahale etmek değil; tam tersini istiyoruz. Savcıları serbest bırakın” mesajı paylaştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version