Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Şahsımın uyarıları sonrası Yunanistan, kendilerine çeki düzen verme yoluna girdi

Erdoğan: Şahsımın uyarıları sonrası Yunanistan, kendilerine çeki düzen verme yoluna girdi


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’a uyarılarını sürdürdü. Erdoğan, “Hassasiyetimiz kararlılıkla sürüyor. Yunanistan bunun farkında olduğu için kendilerine çekidüzen verme yoluna girdiler. Yine söylüyorum; bir gece ansızın gidebiliriz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanında basın toplantısı düzenledi. Açıklamaları sonrası Yunanistan’ın Türk F-16’larına 3 kez radar kilidi atmasıyla ilgili Türkiye’nin girişimlerinin sorulması üzerine Erdoğan, şöyle konuştu:

DOĞALGAZ TEDARİKİ KONUSUNDA SIKINTIMIZ YOK

Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin doğalgaz tedariki ile ilgili soruyu ise şöyle cevapladı: “Bizim doğal gaz noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Avrupa aslında ektiğini biçiyor. Tabi Sayın Putin’e karşı Avrupa’nın tutumu, yaptırım uygulamaları, ister istemez Putin’i de onlara karşı ‘Siz böyle yapıyorsanız ben de böyle yaparım’ noktasına getirmiştir. Putin de kendisi elindeki bütün imkanları ve silahlarını kullanmaktadır. Bunların da en önemlisi doğal gazdır. Maalesef istemeyiz ama böyle bir durum şu anda Avrupa’da gelişiyor. ‘Avrupa bu kışı ciddi sıkıntılarla geçirecektir’ diye düşünüyorum. Bizim böyle bir sıkıntımız yok.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version