Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ahmet Şık’tan Erdoğan’a yanıt: O zaman konuşuruz bu konuyu

Ahmet Şık'tan Erdoğan'a yanıt: O zaman konuşuruz bu konuyu


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında “AKP yargılanacak” diyen TİP milletvekili Ahmet Şık’a “Onun gücü AK Parti’yi kapatmaya yetmez” diye yanıt vermişti.

Ahmet Şık, Erdoğan’ın kendisini hedef gösteren açıklamasına Twitter hesabından yanıt verdi.

‘O ZAMAN KONUŞURUZ BU KONUYU’

Şık, “İktidarınız sona erip memlekete hukuk geldiğinde, menfaatini değil hukukun haysiyetini önemseyen şimdiki gibi kuklaya çevirdiklerinize benzemeyen yargı mensupları kimin terörist kimin çete lideri olduğuna karar verecek. O zaman konuşuruz bu konuyu” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklamada yolsuzluk tartışmalarıyla gündemden düşmeyen iktidar hakkında “AK Parti’ye ya da MHP’ye bırakmayacağız bu muhalefeti. Onlar zaten darma duman olacaklar. Suç örgütü üyesi olmaktan yargılanacaklar. AK Parti bu nedenle kapatılacak. AK Parti bir siyasi parti muamelesi görmeyecek. Siyasi parti kılığına girmiş bir suç örgütü diyecekler” ifadelerini kullanan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef aldı.

Erdoğan, “Bu zat zaten teröristin tekidir. Teröristin teki olmanın ötesinde nasıl olduysa milletvekili olma şansını yakaladı. Ve şu anda da kullanıyor. Bir hukuk devletinin içerisinde adeta teröristlerin yaklaşım tarzıyla bir yaklaşım içerisinde. Ahmet Şık’ın soyadı ‘şık’ ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Dolayısıyla onun gücü ne AK Parti’yi kapatmaya yeter, ne bizleri bu noktada mahkum etmeye yeter. Önce o kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın. Çünkü bugüne kadar birçok terör örgütlerinin içerisinde yer almış bir kişi. Bununla ilgili olarak da zaten tazminat davası açılmıştır. Milletvekilliği olayı üzerinden çıktıktan sonra, yani dokunulmazlığı da kalktıktan sonra ceza davaları arkasından gelecektir” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na KHK yanıtı: Yetkin yok, bu milleti aldatmaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu ve Ahmet Şık’a yanıt verdi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version