Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Adalet tabelası altında ağıtlar yakıp adalet talep eden bir anne var’

'Adalet tabelası altında ağıtlar yakıp adalet talep eden bir anne var'


Urfa’nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 seçimleri sürecinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 547’nci gününe girdi.

Aile sabahın erken saatlerinde Suruç’ta bulunan evlerinden Urfa Adliyesi önüne gelerek bugün de adliye önünde Adalet Nöbeti’ni başlattı.

İLGİLİ HABER

Adliye önünde adalet bekleyen Emine Şenyaşar’a 15’inci kez ‘hakaret’ soruşturması açıldı

AKP Milletvekili Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında ölen eşi ve çocukları için adalet isteyen Emine Şenyaşar hakkında, 15’inci kez ‘hakaret’ suçlamasıyla soruşturma açıldı.

Sosyal medya hesabından da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı etiketleyen aile şu mesajı paylaştı:

“Adalet tabelası altında 547 gündür elleri havada ağıtlar yakan, adalet talep eden bir anne var. Koltuklarında oturup vergilerimiz ile maaş alıp, gereğini yapmayan herkes bu zulme ortaktır.”


İleri yaşına rağmen her gün Suruç’taki evinden yaz kış demeden kilometrelerce uzaktaki Urfa Adliyesi önüne gelerek Adalet Nöbeti tutan Emine Şenyaşar’ın sağlık problemleri yaşadığı, ancak katliamda sorumluluğu olanlar cezasını alana kadar tedaviyi kabul etmediği açıklanmıştı.

İLGİLİ HABER

Sağlık sorunları olan Emine Şenyaşar tedaviyi kabul etmiyor: ‘Sadece adalet istiyoruz’

Urfa’da öldürülen eşi ve çocukları için adliye önünde eylem yapan Emine Şenyaşar’ın sağlık problemlerine rağmen ‘adalet gelene kadar’ tedaviyi kabul etmeyeceği belirtildi.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version