Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

ABD’de bir lisede öğrenciler arasındaki şaka okulun bir gün boyunca kapanmasına neden oldu

ABD'de bir lisede öğrenciler arasındaki şaka okulun bir gün boyunca kapanmasına neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Florida eyaletindeki bir okulda, öğrenci grubu arasındaki şakalaşma, silahlı saldırı korkusuyla okulun boşaltılıp, gün boyu kapatılmasına neden oldu.

Polisin verdiği bilgiye göre, Daytona Beach’teki bir lisenin kantininde toplanan bir grup öğrenci, şaka amacıyla panik oluşturmak istedi. Okulun video kayıtlarında, bir öğrencinin silah olduğu korkusuyla kantini hızlıca terk etmesi üzerine diğer öğrencilerin de panikle salonu boşalttığı görüldü.

Daha sonra toplumda korkuya neden olan ve sosyal medyada büyüyen olay üzerine polis, internet sitesinden, “Birkaç öğrencinin acımasız bir şakası gibi görünen bütün bu olay, internet trolleri ve yanlış bilgilendirilmiş insanlar yüzünden kontrolden çıktı “ bilgisini yayınladı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında ve olaya karışan öğrencilerle yapılan görüşme sonucu silahın bulunmadığını açıklayan polis, internet sitesinden, “Birkaç öğrencinin acımasız bir şakası gibi görünen bütün bu olay, internet trolleri ve yanlış bilgilendirilmiş insanlar yüzünden kontrolden çıktı “ ifadesini yayınladı.

Okulda ihtiyaten güvenlik önlemleri artırılırken, olaya neden olan öğrenciler hakkında cezai işlem başlatılacağı ve büyük olasılıkla okuldan uzaklaştırılacakları belirtildi.(AA)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version