Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yeneroğlu’dan Ferhan Nakıboğlu çıkışı: Milletin hayatını cehenneme çevirdiniz, yatacak yeriniz yok

Yeneroğlu’dan Ferhan Nakıboğlu çıkışı: Milletin hayatını cehenneme çevirdiniz, yatacak yeriniz yok


DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Gaziantep’te el konulan Naksan Holding’in sahibi Cahit Nakıboğlu’nun 66 yaşındaki eşi Ferhan Nakıboğlu’nun yasal bir bankaya para yatırdığı için cezaevine konulmasına tepki gösterdi.

Ferhan Nakıboğlu, Gülen cemaatine yardım yaptığı gerekçesiyle 2 yıl 1 ay hapis cezasını çarptırılmış ve karar Yargıtay tarafından onanmıştı. Ferhan Nakıpoğlu’nun cezaevine konulmasına sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösteren Yeneroğlu, “66 yaşındaki bir teyzeyi terör örgütüne yardım ve yataklıktan mahkum etmişler, cezaevine götürüyorlar. Suçu legal bankaya para yatırmak! Madem suç, o tarihte banka nasıl faal olabiliyor? Uydurulmuş suçlarla milletin hayatını cehenneme çevirdiniz. Yatacak yeriniz yok” ifadesini kullandı.

Serbest Görüş:

‘SİYASETÇİLER NEDEN SUÇLU DEĞİL?’

Yeneroğlu, yasal bankaya para yatıranın terör örgütü üyesi kabul edildiği yerde Gülen cemaatini teşvik eden siyasetçilerin ne olduğu sorusunu yöneletti. Yeneroğlu, “Yasal bankaya para yatıran biri terör örgütüne yardım etmiş oluyorsa bu yapıya her istediğini veren ve milleti bu yapının içine girmeye alenen teşvik eden siyasetçiler ne oluyor? Madem yasal bir faaliyet suç, bu yapıya çok daha fazla destek veren siyasetçiler neden suçlu değil?” dedi.

66 yaşındaki bir teyzeyi terör örgütüne yardım ve yataklıktan mahkum etmişler, cezaevine götürüyorlar.

Suçu legal bankaya para yatırmak!

Madem suç, o tarihte banka nasıl faal olabiliyor?

Uydurulmuş suçlarla milletin hayatını cehenneme çevirdiniz.

Yatacak yeriniz yok! pic.twitter.com/KOhBOpZket

— Mustafa Yeneroğlu (@myeneroglu) August 9, 2022

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version