Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yandaş A Haber’in ‘sarı çizme’ algısı gündem oldu

Yandaş A Haber’in ‘sarı çizme’ algısı gündem oldu


AKP rejiminin yayın organı A Haber muhabirleri ayaklarındaki sarı yağmur çizmeleriyle kupkuru bir alanda “Ankara sele teslim” haberi yaparken görüntülendi. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Ankara’da dün sağanak yağış ve fırtına etkili olurken, A Haber televizyonu durumu fırsat bilerek Ankara’da sokağa çıktı. A Haber, muhabir ve kameramanına selin olmadığı bölgede sel varmış gibi sarı çizme giydirdi. ‘Ankara sele teslim oldu’ algısını oluşturmak isteyen A Haber ekibinin sel olmayan bölgede çekim yaptığını gören vatandaşlar da muhabir ve kameramanı kendi telefonlarıyla görüntüledi.

📌Bari yağmur yağan bir yerde çekseydiniz!

📌 A Haber muhabirleri ayaklarındaki sarı yağmur çizmeleriyle kupkuru bir alanda “#Ankara sele teslim” haberi yaparken görüntülendi! pic.twitter.com/QrRfgPCekT

— 23 DERECE (@yirmiucderece) August 15, 2022

A Haber’in algı çalışması sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulurken A Haber Ankara Haber Şefi Muhammet Karadağ yaptığı sosyal medya paylaşımında, görüntülerin yanıltıcı olduğunu söyledi. Karadağ, ”Asla asılsız haber yapmadık, çünkü bizim Yüce bir Makama verecek hesabımız var. Her şeyden önce Allah’tan korkarız” dedi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version