Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Valerien Ismael’den Dele Alli açıklaması

Valerien Ismael'den Dele Alli açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fatih Karagümrük maçı sonrası konuştu, siyah beyazlıların gündemindeki Dele Alli ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 4-1 kazandıkları VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu ve şunları kaydetti:

“Maçı 11 kişi bitirdik. Bu kadar basit. İkinci yarının bazı anlarında düştük, bu planımız değildi, Alanya maçının benzeri bir senaryo gerçekleşti. 3 gol attık ve sonra oyunu tuttuk. İkinci yarı bazı anlarda düştük. Bu planımızda yoktu. Bir noktada Adana Demir’e karşı 3-0’dan 3-3’e dönen bir maç vardı. O maçı anladım. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Değişiklikler benim kararım. Bazen bir şeyler yapma hissiyatı olur. Dengeyi tutmak istedim.”

“Şampiyonluk sezonundaki istek ve disiplini yakaladık. Bunu maç ve antrenmanda hissediyorsunuz. Herkes buna katkıda bulunuyor. Geliştirmeye çalışıyoruz.”

Dele Alli açıklaması

“İsim konusunda konuşmuyorum, perde arkasında çalışıyoruz. Ceyhun Bey çalışıyor, takımımıza fayda sağlamak istiyoruz. Transfer döneminin bitmesine doğru hamleler yapabiliriz.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version