Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Temurci: Hayırda yarışmak için yola çıkanlar Külliye’nin puslu odalarında rüşvette yarışıyorlar

Temurci: Hayırda yarışmak için yola çıkanlar Külliye’nin puslu odalarında rüşvette yarışıyorlar


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in SPK’dan Saray’a uzanan rüşvet ağını ifşa etmesinin ardından bir açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Hayırda yarışmak için yola çıkan bir hareketin, Külliye’nin puslu odalarında rüşvette yarıştıkları acı bir sondur yaşadıklarımız” dedi.

Daha önce Sedat Peker’in 15 Temmuz gecesi AKP’lilere silah dağıtıldığı iddiasını doğrulayan eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, SPK’dan Saray’a uzanan rüşvet ağına tepki gösterdi.

Temurci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Hayırda yarışmak için yola çıkan bir hareketin, Külliye’nin puslu odalarında rüşvette yarıştıkları acı bir sondur yaşadıklarımız. Ülkeyi yönetenler sessiz. Savcılar sessiz. Biliyorum, o sesi Millet sandıkta verecek ve otoriter yolsuzluk düzeni son bulacak. Gidecekler. Geleceğiz!” ifadelerini kullandı.

Hayırda yarışmak için yola çıkan bir hareketin, Külliye’nin puslu odalarında rüşvette yarıştıkları acı bir sondur yaşadıklarımız.
Ülkeyi yönetenler sessiz.
Savcılar sessiz.
Biliyorum, o sesi Millet sandıkta verecek ve otoriter yolsuzluk düzeni son bulacak.
Gidecekler.
Geleceğiz! https://t.co/BulN8uCoEk

— Dr. Selim Temurci (@SelimTemurci) August 27, 2022

Sedat Peker Deli Çavuş isimli Twitter hesabından, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, kız kardeşi Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Deniz Meclisi Üyesi Salih Orakçı, Hürriyet Gazetesi Ekonomi yazarı Burak Taşçı’nın içinde olduğu yolsuzluk ağını ifşa etmişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version