Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Taliban bayraklı araç konvoyu hakkında inceleme başlatıldı

Taliban bayraklı araç konvoyu hakkında inceleme başlatıldı


Aydın merkez’de Taliban tarafından kullanılan “Tevhid bayrağı”nı açarak konvoy yapan araçların görüntüleri tepkilere neden oldu. Tepki çeken görüntüler hakkında inceleme başlatıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nün (@AydinEmniyet) Twitter hesabından yapılan açıklamada “31 Temmuz 2022 günü saat 12.30 sıralarında sosyal medya üzerinden paylaşımı yapılan İlimiz sınırları içerisindeki bir düğün konvoyuna ait görüntüler ile alakalı gerekli araştırma ve inceleme çalışmaları başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

“Aydın İhbar Et” (ihbaret_aydin) isimli instagram hesabının paylaştığı görüntüleri hesabın bir takipçisi tarafından gönderildiği görüldü. Takipçinin çektiği görüntüler hakkında yazdığı notla paylaşılan video tepkilere neden oldu.

Paylaşımın altına şöyle yazıldı:

“Admin bugün trafikte karşılaştığım bir durumu paylaşacağım sizlerle. Eski Tellidede Karakolu yolu üzerinde çektim bu görüntüyü, saat 11:45 sıraları idi. İnsanlar yıllarını vermiş, hazırlanmış sınava girdiler bugün. Bu arkadaşlarda son ses müzik, bangır bangır korna çalaraklar, ellerinde ne olduğu belli olmayan bez parçalarını sallaya sallaya konvoy yapıyordu. İnsanlık olarak ne ara bu hale geldik yahu? Her şeyi geçtim, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Türk Bayrağı dışında bir şey sallanmaz benim bildiğim! Yorumu size ve değerli takipçilerinize bırakıyorum admin kardeşim. Saygılarımla.”

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version