Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sokak düğününde kavga çıktı, polis müdahale etti: 2’si ağır 11 yaralı, 10 gözaltı

Sokak düğününde kavga çıktı, polis müdahale etti: 2'si ağır 11 yaralı, 10 gözaltı


Manisa’nın Kula ilçesinde sokakta gerçekleştirilen düğün töreni sırasında çıkan taş, sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgayla ilgili soruşturmada 10 kişi gözaltına alındı.

Dün saat 22.30 sıralarında Kula’nın Seyitali Mahallesi’nde gerçekleştirilen sokak düğününde davetliler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taş, sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı olayla ilgili ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, 11 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslar ve vatandaşların kendi imkanlarıyla Kula Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan durumları ağır olan 2 kişi çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmada kavgaya karıştıkları belirlenen 10 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için polis ekipleri mahalle ve hastanelerin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version