Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Polis, Trump’ın evini bastı; FBI gizli kayıtları arıyor

Polis, Trump’ın evini bastı; FBI gizli kayıtları arıyor


Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, Florida’daki malikanesi Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları tarafından basıldı. Evde arama yapıldı.

Yazılı açıklama yapan Trump, “Florida, Palm Beach’teki güzel evim Mar-A-Lago’da kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafından baskın yapılıp işgal edildi, bu milletimiz için karanlık bir zamandır. Daha önce hiçbir ABD Başkanının başına böyle bir şey gelmedi” dedi.

Polis Trump’ın evini bastı

FBI gizli kayıtları arıyor

Detaylar👇https://t.co/uSEM4CkB7Q pic.twitter.com/joC79m9dHc

— Tr724 (@Tr724) August 9, 2022

GİZLİ KAYITLAR ARANIYOR

Trump’ın malikanesinde Beyaz Saray’daki görevi sırasında gizli kayıtları alıp burada sakladığı iddiası üzerine FBI’ın harekete geçtiği bildiriliyor.

Adalet Bakanlığının, bu yılın başlarında Ulusal Arşivler ve Kayıtlar İdaresi tarafından Mar-A-Lago’dan alınan 15 kutu belgenin içinden çıkan gizli kayıtların varlığını araştırdığı duyuruldu.

TRUMP DESTEKÇİLERİNDEN PROTESTO

Trump‘ın evine baskın düzenlemesinin ardından Trump destekçileri aramayı protesto etmek için sokaklara döküldü. Araçlarıyla Mar-A-Lago bölgesine gelen protestocular uzun kuyruklar oluşturdu.

Trump’ın evinin basıldığını duyan taraftarları, polisi protesto etti

Detaylar👇https://t.co/ZjfCaWOqpn pic.twitter.com/xsn9qPQkwG

— Tr724 (@Tr724) August 9, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version