Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Peker’in dediği çıktı: Gülşen’e tahliye

Şarkıcı Gülşen adliyeye sevk edildi


İmam hatiplilere yönelik dört ay önceki sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen için mahkeme tahliye kararı verdi.

Dört ay önceki sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen’in tutukluluğuna itiraz talebi bugün karara bağlandı. Gülşen hakkında tahliye kararı verildi. Mahkeme Gülşen’e adli kontrol şartı olarak ev hapsi verdi.

SPK’dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki danışmanlara uzanan rüşvet ağını ifşa eden Sedat Peker, 27 Ağustos Cumartesi günü yaptığı paylaşımda, şarkıcı Gülşen’in gündemi değiştirmek için tutuklandığını belirterek, pazartesi günü Gülşen’in tahliye edilerek yaptığı ifşaların gündemden düşürülmesinin amaçlandığını söylemişti.

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

”GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ŞARKICI GÜLŞEN’İ TAHLİYE EDECEKLER”

”Benim bu paylaşımımdan sonra oluşan bu dalgayı kırmak için bir fikir ortaya atıyor. @gulsen i pazartesi günü tahliye ettirirsek hem toplumda olumlu bir hava oluşur hem de gündemi değiştiririz diye bir fikir ortaya atıyor. Ancak bilmiyor, serdengeçtiler her yerde.

Siz Pazartesi gündemi öyle değiştirin. Bakın bakalım ben size hangi sürprizlerle gelecem. Tekrardan söylüyorum, el koyduğunuz ata evimi lütfen yıkın. Eğer onurunuz, namusunuz, şerefiniz varsa o evi yıkın (Size yazıklar olsun). Ata evine haksız yere el koydunuz lan.”

10-)Siz Pazartesi gündemi öyle değiştirin. Bakın bakalım ben size hangi sürprizlerle gelecem. Tekrardan söylüyorum, el koyduğunuz ata evimi lütfen yıkın. Eğer onurunuz, namusunuz, şerefiniz varsa o evi yıkın (Size yazıklar olsun). Ata evine haksız yere el koydunuz lan.

— Deli Çavuş (@delicavus_nth) August 27, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version