Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Oyuncu Erdem Baş 7 bin 500 dolara Porsche cip aldı: ‘Bu arabayı Türkiye’de alma şansım yok’

Oyuncu Erdem Baş 7 bin 500 dolara Porsche cip aldı: ‘Bu arabayı Türkiye’de alma şansım yok’


Türkiye’yi terk edip Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşen ünlü oyuncu Erdem Baş, aldığı aracı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Türkiye’de sattığı otomobilin fiyatına ABD’de Porsche marka araç alan Erdem Baş, ‘‘Bu arabayı Türkiye’de alma şansım yok.’’ dedi. Baş, yaptığı paylaşım için, “Umarım linç yemem” ifadelerini kullandı.

Kendi Youtube kanalında 7 bin 500 dolara aldığı ikinci el 2009 model Porsche Cayenne S aracını anlatan Erdem Baş, Türkiye’de aynı aracın 800 bin lira olduğunu belirtti.

Baş, “ABD’ye taşınmadan önce, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye’de kullandığım 2017 model Clio marka otomobilimi 146 bin TL’ye satmıştım, benden aracı alan kişi Nisan ayında 220 bin liraya satmış. Şu an fiyatı yaklaşık 300 bin lira yükselmiş. Türkiye’de lüks arabalara binemedim, hiç böyle lüks bir cipe binmek gibi bir şansım olmamıştı. Burada bunu kolay bir şekilde alabildik.” dedi.

“TOPLAM 7 BİN 500 DOLAR”

Baş, “Burada araba temel bir ihtiyaç, koca bir kıta ve otobüsle bir yere gitmek çok zor. Dolayısıyla burada ilk önce çözülecek ihtiyaçlardan biri araba. 2. el fiyatları eskiye göre burada da biraz artmış. 105 bin milde aldım yani 170 bin kilometrede aldım aracı. Burada satın aldığım araç ise 10 bin dolar civarındaydı fiyatları internette. Ben biraz daha uyguna buldum.7 bin dolara satın aldım 500 dolar da vergisini verdim. Burada Alman arabaları yedek parçası pahalı olduğu çok tercih edilmiyor ama ben keseme uygun olsun diye 2. ele araba aldım. Benim için beni bir yerden bir yere götürmesi önemli olan bana fazla bile ayağımızı yerden kesiyor. Bunları söylemeye utanıyordum ama sonunda paylaştım. Bundan dolayı umarım fazla linç yemem.” diye konuştu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version