Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Nihal Olçok Sedat Peker’den yardım istedi: ‘Ben başa çıkamadım, size vekalet vermek istiyorum’

Nihal Olçok Sedat Peker’den yardım istedi: ‘Ben başa çıkamadım, size vekalet vermek istiyorum’


15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü’nde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un sırtından vurularak öldürülmesinin ardından olayın aydınlatılması için uğraşan Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok’tan Sedat Peker’den yardım istedi. Peker’e seslenen Nihal Olçok, “Benim vekaletimi kabul eder misiniz ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size” dedi.

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e, “Bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size, ben başa çıkamadım, yorgunum” diye seslendi.

Nisan 2021’den beri yaptığı ifşalarla AKP iktidarının kirli ilişkilerini ortalığa saçan Sedat Peker’in iddiaları gündemdeki yerini korurken Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok’tan Sedat Peker’e ilginç bir teklif geldi.

Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker’i etiketleyerek kendisine vekâlet vermek istediğini söyledi.

Olçok, “Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi Sedat Peker’e sesleniyorum ‘Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… Hem de göründüğümden çok daha fazla’” ifadesini kullandı.

Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi @sedat_peker sesleniyorum “Benim vekaletimi kabul edermisiniz bilmiyorum ama bende bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… Hemde göründüğümden çok daha fazla.” pic.twitter.com/LxYeAHOS1c

— Nihal OLÇOK (@NihalOlcok) August 28, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version