Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Nihal Olçok: ’15 Temmuz’da keskin nişancılar var, böyle bir birim Türk ordusunda olmadığı için tanıklar susturuldu’

Nihal Olçok: ’15 Temmuz’da keskin nişancılar var, böyle bir birim Türk ordusunda olmadığı için tanıklar susturuldu’


15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü’nde AKP’li eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un sırtından vurularak öldürülmesiyle ilgili konuşan Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, “Keskin nişancı var efendim, buna sniper diyorlar. Tanıklar var. Sonra tanıklara konuşmayın denildi. Gazilere denildi. Çünkü bana anlatılan şey, Türk ordusunda böyle bir birim, keskin nişancı olmadığı için devlet ve ordu çok mağdur olurmuş.” ifadelerini kullandı.

Gerçektivi isimli Youtube kanalına konuk olan Nihal Olçok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesi eski eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, o gece ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Program moderatörlerinden Vidin Özyer’in, “Yine söylemeyeceğinizi biliyoruz ama 15 Temmuz’la ilgili ne biliyorsunuz? Çok kritik bir bilgi olduğunu düşünüyorum, sizde ya da çok kritik bir bilgiye ulaştığınızı düşünüyorum. Bunu bu gece olmasa da açıklayacak mısınız, ne zaman açıklayacaksınız? Nedir sizi bu kadar yoran ve bizim duyamadığımız?” sorusuna Nihal Olçok şöyle cevap verdi:

“Her şey vaktine aşıktır, bu bir. Zamansız öten horozun boğazını keserler, bu iki. Üç, hakikatler… Bazen çok bilgi aydınlık değildir aslında. Daha da karanlıktır, daha da ortalığı karartır.

‘‘KESKİN NİŞANCI VAR, TÜRK ORDUSUNDA BÖYLE BİR BİRİM OLMADIĞI İÇİN DEVLET MAĞDUR OLURMUŞ’’

AKP’li eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un sırtından vurularak öldürülmesiyle ilgili konuşan Nihal Olçok, ‘‘Keskin nişancı var efendim, buna sniper diyorlar. Keskin nişancı diyorlar var. Ama bunun ne mahkemede konusu edildi ne de tutanaklarda var. Ama var. Tanıklar var. Sonra tanıklara konuşmayın denildi. Gazilere denildi. Çünkü bana anlatılan şey, Türk ordusunda böyle bir birim, keskin nişancı olmadığı için devlet ve ordu çok mağdur olurmuş, şöyle olurmuş… Siz böyle bir şey gördünüz, sizi geldi iki üç kişi uyardı diye bu sözleri söylemekten korkuyorsanız ben sizin gaziliğinizi de sorgularım.”

‘‘15 TEMMUZ’DAN EN KÂRLI ERDOĞAN ÇIKTI’’

Eski eşi ve oğlunun öldürülmesi konusunda Erdoğan ile konuşma fırsatını bulamadığını söyleyen Nihal Olçok, 15 Temmuz’dan en çok AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kârlı çıktığına dikkat çekti.

Olçok şunları söyledi:

“15 Temmuz’dan en kârlı iktidar çıktı. Kim çıkacak, ben mi? 15 Temmuz’da sistem değiştirdiler. 15 Temmuz tek adam rejiminin miladıdır. Başkanlık sistemi kimi bugün tek adam yaptıysa o kazanmıştır”

15 Temmuz TEK ADAM rejiminin miladıdır. pic.twitter.com/xnLrWkIWwv

— Necdet Çelik (@necdet_celik) August 29, 2022

SEDAT PEKER’DEN YARDIM İSTEMİŞTİ

15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü’nde eski eşi  ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok Sedat Peker’den yardım istemişti. Peker’e seslenen Nihal Olçok, “Benim vekaletimi kabul eder misiniz, bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size, ben başa çıkamadım, yorgunum” demişti.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version