Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Konya’da sahneye fırlayan genç ‘Konya uyan artık, AKP’ye oy verme’ diye bağırdı

Konya’da sahneye fırlayan genç ‘Konya uyan artık, AKP’ye oy verme’ diye bağırdı


Konya’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı ‘İz Bırakan Ezgiler’ konserinde ilginç anlar yaşandı. Konser sırasında sahneye fırlayan bir genç, “Konya uyan artık AK Parti’ye oy verme” diye bağırdı.

5.İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ‘İz Bırakan Ezgiler’ konseri, Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda gerçekleştirildi.

12 ezgi sanatçısının katıldığı konserde sahneye fırlayan M.O isimli genç, sanatçının mikrofonunu eline alarak “Konya uyan artık AK Parti’ye oy verme” diye bağırdı.

Konya’da 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında düzenlenen “İz Bırakan Ezgiler Konseri” konserinde sahneye fırlayan genç, Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun da izlediği programda şöyle seslendi:

‘Uyan artık Konya, AKP’ye oy verme’ pic.twitter.com/YduOaY8jIi

— Tr724 (@Tr724) August 17, 2022

İzleyiciler büyük bir şaşkınlık yaşarken bir süre sonra sahneye davet edilen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sanatçılarla birlikte sahnede ezgi seslendirdi.

Bakan Kasapoğlu, “54 İslam ülkesinden binlerce sporcuyla bu güzel şehirde dostluk köprülerini, gönül köprülerini kurma imkanını bu güzel atmosferle sağlıyoruz. Güzel ev sahipliğiniz için, gönül zenginliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.O. daha sonra serbest bırakıldı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version