Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan hakim ve savcılara Gülşen tepkisi: ‘Hukuka, adalete ihanet etmeyin’

Kılıçdaroğlu’ndan hakim ve savcılara Gülşen tepkisi: ‘Hukuka, adalete ihanet etmeyin’


Kemal Kılıçdaroğlu

Şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Nisan ayındaki bir konserinde imam hatipliler ile ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlattıktan sonra tutuklanan şarkıcı Gülşen’in serbest bırakılmasını istedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

‘‘Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için.

Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde.

Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, ‘Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…’ bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!”

Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, “Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…” bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 25, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version