Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu Gülşen’e destek verdi: Hedef gençlerimizi birbirine düşürmek

Kılıçdaroğlu Gülşen'e destek verdi: Hedef gençlerimizi birbirine düşürmek


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Gülşen’e destek verdi. 

‘Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için…’ diyen Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden verdiği destek mesajını şu sözlerle sürdürdü:

Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde.

Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, “Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…” bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!

Gülşen’e diğer siyasiler de Twitter üzerinden destek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Gülşen’e destek verenler arasındaydı. Kaftancıoğlu attığı tweet’le ‘Kişinin fikri ya da esprisine katılmamakla kişiye saldırmak, tehdit etmek ya da hedef göstermek apayrı şeyler.
Yargının bağımsız olduğu demokratik ülkelerde katılmadığınız espriye gülmez, fikre de karşı fikir sunarsınız olur biter.
Sanatçı Gülşen’e yapılanlara bir de bu açıdan bakın’ dedi. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise Gülşen’e uygulanan gözaltı kararının hukuk sisteminin bir hatası olduğunu belirterek ‘Adaletiniz batsın’ dedi.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version