Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Karaismailoğlu: ‘3-4 yıl önce bana ‘Ulaştırma Bakanı olacaksın’ deselerdi gülerdim’

Karaismailoğlu: ‘3-4 yıl önce bana ‘Ulaştırma Bakanı olacaksın’ deselerdi gülerdim’


Marmaray’da yolculuk ettiği sırada yolcular tarafından tanınmamasıyla gündeme gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Hem İstanbul’a hem Türkiye’ye hizmet ediyorum. 4 yıl önce Ulaştırma Bakanı olacaksın deseler gülerdim ben” dedi.

2024 yılında yapılma planlanan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmak istediği öne sürülen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk ile Marmaray’a bindi.

‘İSVEÇ BAŞBAKANI OLSA ALKIŞLARDINIZ DİYENLER DE VARDI’

Geçtiğimiz günlerde bindiği Marmaray’da vatandaşlar tarafından tanınmamasıyla gündem gelen Bakan Karaismailoğlu, seyahat sırasında CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün sorularına cevap verdi.

Fulya Öztürk’ün ‘Marmaray’a binmeniz sosyal medyada çok konuşuldu. Şov yapıyor diyenler oldu. Gerçek şov için mi bindiniz?’ şeklindeki sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Biz tanınmak için binmiyoruz, sonuçta burada yapılan bir iş var. O işin nasıl yapılması gerektiği için çabalıyoruz. Hizmeti en iyi şekilde vermek için uğraşıyoruz. İsveç Başbakanı olsa alkışlardınız diyenler de vardı. Ben ondan sonra da bindim zaten Marmaray’a. Biz biraz da denetim maksadıyla da biniyorum toplu taşımaya.”

”HEM İSTANBUL’A HEM TÜRKİYE’YE HİZMET EDİYORUM”

Fulya Öztürk’ün, ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday olmak istediğiniz iddia ediliyor. Var mı böyle bir hayaliniz?’ şeklindeki sorusuna Karaismailoğlu şöyle cevap verdi:

“Ben İBB’de 24 yıl çalıştım. Ulaşımla ilgili İstanbul’un bütün ulaşım altyapısını planlayan ekibin başında olan birisiydim. Bugün de Allah nasip etti. Bütün Türkiye’ye hizmet eden noktaya geldik. Yani çalışma sınırlarımız genişledi. Şimdi Türkiye’nin bütün illerine ve orada vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bütün projelerin içeriğinde çalışma gururunu yaşıyorum. Sonuçta bütün Türkiye’ye hizmet ediyorum. Bu Türkiye’nin içerisinde İstanbul da var. İstanbul’a da hizmet etme fırsatı, imkanı sağladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanı olmak, bundan gurur verici daha ne olabilir. Ulaştırma Bakanı’yım. Hem İstanbul’a hem Türkiye’ye hizmet ediyorum. Allah nasip etti böyle görevlere geldik. 3-4 yıl önce ‘Ulaştırma Bakanı olacaksın’ deselerdi gülerdim. Allah vatanımıza, milletimize hizmet imkânı vermiş bize. Biz de bugünü en iyi nasıl değerlendiririz onun çabası içindeyiz. Onlar da ileride konuşulur, tartışılır”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version