Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Eski İngiliz futbolcu Woodgate: Dele Alli’nin Beşiktaş’a gidişini görmek üzücü

Eski İngiliz futbolcu Woodgate: Dele Alli'nin Beşiktaş'a gidişini görmek üzücü

Eski İngiliz futbolcu ve yorumcu Jonathan Woodgate, BBC Radyo’da Everton’u değerlendirirken “Dele Alli’nin Beşiktaş’a gidişini görmek üzücü. Ama, yeni bir şansı var” ifadelerini kullandı.

 Kariyerinde Real Madrid, Tottenham ve Newcastle gibi takımlarında forma giyen 42 yaşındaki eski stoper Jonathan Woodgate, Dele Alli’nin Beşiktaş’a potansiyel transferiyle ilgili görüşlerini paylaştı. Woodgate, Beşiktaş’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen İngiliz orta saha oyuncusu için, “(Mauricio) Pochettino döneminde çok başarılı olduğunu söyleyebilirim ama kariyeri planladığı gibi gitmedi. Onun Beşiktaş’a gidişini görmek üzücü çünkü Alli, üst düzey bir futbolcu” dedi.

Woodgate, Dele Alli’yle ilgili sözlerini “İngiliz milli takımında oynamış, önemli goller atmış biri. Şimdi, bir şansı daha var. Everton’la anlaştığı zaman da bir şansı olduğunu düşünmüştük ama orada da başarılı olamadı” diyerek sonlandırdı.

Mauricio Pochettino’nun Tottenham’ı çalıştırdığı dönemde yıldızı parlayan Dele Alli, Arjantinli teknik direktörün ayrılığının ardından çıktığı seviyeyi koruyamadı. Pochettino sonrası dönemde Jose Mourinho  ve Nuno Espirito Santo ile yıldızı barışmayan Alli, ocak ayında Everton’a transfer olmuş ancak beklentileri karşılayamamıştı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiltere milli takımında 37 kere forma giydi ve 3 gol kaydetti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version