Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Arınç, Erdoğan’a ve AKP’ye oy istediği törende yuhalandı

Arınç, Erdoğan’a ve AKP'ye oy istediği törende yuhalandı


Manisa’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine katıldığı toplu açılış töreninde konuşan TBMM eski başkanı Bülent Arınç’ı kürsüye çıkarken ve konuşması bittikten sonra yuhalandığı öğrenildi. Arınç, son dönemlerde AKP’ye yönelik çıkışlarıyla gündeme gelmişti.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Manisa’daki toplu açılış törenine katılıp konuşma yaptı.

İLGİLİ HABER

Bülent Arınç, AKP ve Erdoğan için oy istedi

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa mitingi öncesinde, ‘Cumhurbaşkanımızın daveti ile kendi güzel şehrimize geldim’ dedi.

Sözcü’nün haberine göre Arınç, hem kürsüye çıkarken, hem de kürsüden inerken AKP’lilerin tepkiyle karşılaştı. Törene katılanlar bazı vatandaşlar Arınç’ı yuhaladı.

Arınç’ın konuşması kimi zaman meydandan ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları yükseldiği belirtilirken, konuşmasını ‘Sizleri selamlıyorum’ sözleriyle bitiren Arınç’ın kürsüden inerken de yuhalandığı gözlendi.

Arınç konuşmasında Erdoğan’a oy istemiş “Manisa vefalıdır. Bana gösterdiği vefanın 10 mislini Sayın Cumhurbaşkanımıza da onun partisine de gösterecektir. Bugün vereceği mesajları önümüzdeki seçimlerde hep beraber oylarımızı tasdik ederek, göndererek hepimiz göstereceğiz” demişti.

‘KRAL ÇIPLAK’ ÇIKIŞIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Bülent Arınç, Cumhur İttifakı içinden tepki aldığı sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmişti. Sık sık AKP’yi eleştirdiği açıklamalarıyla gündeme gelen Arınç, son olarak “Majestelerinin gazetecileriyle bazen baş başa gelirler, havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır. ‘Kral çıplak’ demenin vaktidir” gibi sözlerle gündeme damga vurmuştu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version