Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Akın İpek, yalan habere isyan etti: Yahu biraz okuyun, araştırın; insaf!

Akın İpek, yalan habere isyan etti: Yahu biraz okuyun, araştırın; insaf!


t24 haber sitesi, yalan ve iftirada yandaş medyayı bile geride bırakıyor. Site son olarak ‘Hablemitoğlu Cinayeti’yle ilgili yazı dizisi yayınladı. Ancak yazı dizisinin daha 1. bölümünde, yandaş medyanın iftiralarını ‘doğru’ kabul ederek, iddianamede bile olmayan safsataları gerçekmiş gibi yazdı.

Sözde ‘dosya haber’ çalışmasında, “Hablemitoğlu’nun kitabıyla açılmasına katkı sağladığı Bergama Altın Madeni, işletilmeye başlandıktan sonra yine Hablemitoğlu’nun devlete sızmakla suçladığı cemaatin eline geçti.” denildi. Halbuki Bergama Altın Madeni’nin Hizmet Hareketi’yle uzaktan yakından ilgisi yok.

AKIN İPEK: BUNU NEYE DAYANARAK YAZIYORSUNUZ ARKADAŞLAR!

Madenin sahibi Akın İpek’in yönetimindeki Koza İpek Holding’di… Akın İpek de yazı dizisindeki bu yalan ifadeye tepki gösterdi.

t24’ün haberle ilgili paylaşımının altına yorum yapan İpek, “Arkadaşlar, Bergama Altın madeninin herhangi bir cemaate ait olduğu gibi zır delisi bir saçmalığı neye dayanarak yazıyorsunuz? Yav, bunların 1 Eylül 2015 yılındaki baskında uydurulan bir yalan olduğu ortaya çıktı. Böyle bir iddia dahi yok koca iddianamede.” ifadelerini kullandı.

Arkadaşlar, Bergama Altın madeninin herhangi bir cemaate ait olduğu gibi zır delisi bir saçmalığı neye dayanarak yazıyorsunuz???

Yav, bunların 1 Eylül 2015 yılındaki baskında uydurulan bir yalan olduğu ortaya çıktı. Böyle bir iddia dahi yok koca iddianamede.

— Akın İpek (@akinipek01) August 8, 2022

Akın İpek’in paylaşımları şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version