Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Adalet Bakanlığı personeline 25’er bin TL promosyon ödemesi

Adalet Bakanlığı personeline 25'er bin TL promosyon ödemesi


Bankaların emeklilere veya çalışanların maaşının yatırılması karşılığı kurumlara verdiği promosyon çılgınlığı devam ediyor. Gaziantep Üniversitesi’nin Halk Bankası ile yaptığı 35 bin liralık promosyon anlaşmasından sonra Adalet Bakanlığı’nın da VakıfBank’la anlaşma yaptığı açıklandı. 3 yıllık maaş ödemesi anlaşmasına göre, bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin TL promosyon ödenecek. Ödemeler 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

”Adalet Bakanlığı personeli için rekor promosyon anlaşması. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödenecek.”

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ PERSONELİ 35 BİN LİRA PROMOSYON ALACAK

Gaziantep Üniversitesi, personelinin maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihale sonucunda 35 bin TL teklif veren Halk Bankası ile sözleşme imzaladı.

Dört yıl süreyle maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihaleye Gaziantep’te şubesi bulunan 9 banka temsilcisi katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 35 bin TL teklif veren Halk Bankası ile sözleşme imzalandı.

Promosyon ihalesinin sonucu ile ilgili açıklama yapan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, “Üniversite ailesinin mensuplarını en iyi şartlarda çalışması ve en iyi imkanlara sahip olması için gayret gösteriyoruz. Üniversite personelimizin enflasyon sürecinde gelirlerine katkı sağlamak için verilen mücadelede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bütün çalışanlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

300 LİRA ALAN POLİSLER TEPKİLİ

Kısa Dalga’da yer alan habere göre Emniyet Genel Müdürlüğü, 330 bin personelin 5 yıllık maaşının yatırılması karşılığında 300 TL’lik banka promosyonu anlaşması yaptığını açıklamıştı. Polisler bu duruma tepki göstermişti. CHP’li Murat Bakan, maaş promosyonu karşılığında Emniyet’in araç alacağını ileri sürmüş ve polislerin hakkının yendiğini ileri sürmüştü. Emniyet’ten yapılan açıklamada ise araç alınacağı iddiası reddedilmişti.

 

 

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version