Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitinginde işçilere ‘katılım zorunluluğu’ getirildi

Erdoğan’dan ‘KYK borcu’ açıklaması: Öğrencilerimizi faize ezdirmeyeceğiz


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü yapacağı Kayseri mitingi öncesi Kayseri Şeker Fabrikası işçilerine ‘katılım zorunludur’ mesajı atıldığı ortaya çıktı. İddiaya göre fabrikada yoklama da alınacak. Katılmayanların durumunun ne olacağı açıklanmadı!

İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “CB’nın Kayseri ziyaretine katılım zorunluymuş ve yoklama alınacakmış!” ifadelerini kullandı. Yılmaz’ın paylaştığı görüntüde işçilere ‘çok çok önemli mazereti olanlar dışında’ mitinge katılımın zorunlu olduğu belirtiliyor.

CB’nın Kayseri ziyaretine katılım zorunluymuş ve yoklama alınacakmış! pic.twitter.com/Ln7MAjvEJ2

— Durmuş Yılmaz (@DurmusYillmaz) July 20, 2022

Mesajda, “Arkadaşlar Cumhurbaşkanı cumartesi günü Kayseri’ye geliyor. Kayseri Şeker olarak devletin yanında olduğumuzu göstermek için cumartesi günü saat 15.30’da fabrikada olunması gerekmektedir. Servisler normal güzergahlardan 14.30’da çıkıp fabrikaya gelecek, burada yoklama alınacak, sonra meydana geçilecektir. İzinde olup şehir dışında olanlar ve çok çok önemli mazereti olanlar dışında katılım zorunludur. Önemli mazereti olanlar özelden bana bildirsin” ifadeleri yer aldı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version