Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den Levent Göktaş’a: Para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de konuşacağız!

Sedat Peker’den Levent Göktaş’a: Para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de konuşacağız!


Necip Hablemitoğlu soruşturmasının firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabıyla, suç örgütü lideri Sedat Peker arasında restleşme yaşandı. Levent Göktaş’a ait olduğunu ileri sürülen hesaptan yapılan, “Beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!” şeklindeki paylaşım, Peker’in tepkisine neden oldu. Peker’in basın danışmanı Emre Olur’un hesabından yapılan sıralı paylaşımlarda, “Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Kimsin lan sen yavşak. Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız.” ifadeleri kullanıldı.

BEN CEZAEVİNE BİR DAHA GİRMEYECEĞİM, BENİ KULLANANLAR GİRECEK!

Sosyal medyada firari emekli Albay Levent Göktaş’a ait olduğu ileri sürülen bir hesaptan iki gündür çeşitli paylaşımlar yapılıyor. Söz konusu hesaptan dün Göktaş’ın Silivri Cezaevi’nde çekilmiş bir fotoğrafı da paylaşıldı. Ardından da şu not düşüldü: “Ben oraya bir kere girdim! ikinci kere girmeyeceğim! Oraya girmesi gerekenler girecek! Beni kullananlar girecek! Akşam 22.00’de buluşmak üzere. Saygılarımla…”

2-Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın.Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz.Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım.

— Levent Göktaş (@levent__goktas) July 24, 2022

O TUĞLAYI ÇEKİYORUM!

Akşam saatlerinde ise ‘güven’ sorunu olmaması için görüntülü paylaşım yapılacağı belirtildi. “Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım. Uyumayın lan uyumayın, o tuğlayı yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın! Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!”

1-) Biraz önce @halktvcomtr’yi seyrederken Levent Göktaş’a ait olduğu söylenen bir açıklamadan bahsediyorlardı. Orda bir kelime canımı sıktı “Beni Sedat Peker’e benzetmeyin devleti başınıza yıkarım” demiş. Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden…

— Emre Olur (@emreolurr) July 24, 2022

SEDAT PEKER TEPKİ GÖSTERDİ: SEN KİMSİN LAN?

Hesabın Levent Göktaş’a ait olup olmadığı bilinmiyor. Levent Göktaş bugün videolu paylaşım yaparsa hesabın kendisine ait olduğunu teyit etmiş olacak. Ancak söz konusu hesaptan yapılan paylaşımda kullanılan “Beni Sedat Peker ile karıştırmayın.” ifadesi Sedat Peker’in tepkisine neden oldu.

Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur’un hesabından yapılan paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

Sedat Peker, Bana y***** demişsin! 2 senedir üç beş tane soytarı’nın kasetini yayınlamaktan Başka ne yaptın? Tayyip abi helalleşeceğiz dedin? Ne oldu o mevzu? Madem o kadar cesaretlisin? Evet sen olmadığımı herkes görecek!!! Misli ile iade ediyorum hakaretini!! pic.twitter.com/YEOu6SIxKP

— Levent Göktaş (@levent__goktas) July 24, 2022

LEVENT GÖKTAŞ’TAN PEKER’E: ÜÇ BEŞ KASET YAYINLAMAKTAN BAŞKA NE YAPTIN?

Sedat Peker’in paylaşımları üzerine Levent Göktaş’a ait olduğu ileri sürülen hesaptan yeni açıklamalar yapıldı. Şunlar yazıldı:

CELAL ÜLGEN’E: SİLAH TİCARETİNE ARA VER DE AVUKATLIĞIMI YAP!

Levent Göktaş olduğu ileri sürülen kişinin hedefinde Ergenekoncu emekli Albay Zeki Üçok’la silah ticareti yaptığı ortaya çıkan avukatı Celal Ülgen de vardı:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version