Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mevlüt Uysal’ın ‘hukuksuz işleri’ Yenişafak’ta haber oldu!

Mevlüt Uysal’ın ‘hukuksuz işleri’ Yenişafak’ta haber oldu!


İktidara yakan Yeni Şafak gazetesi, Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Mevlüt Uysal’la ilgili ağır iddialarda bulunan bir haber yayınlandı. Habere göre Uysal yine birçok bakanlıktaki ve bürokrasideki bağlantıları aracılığıyla hukuksuz ve kanunsuz taleplerde bulunuyor, haksız menfaat ve kazanç sağlıyor. Uysal, perde arkasından iş takipçiliği yapmakla suçlanıyor.

“Mevlüt Uysal’ın hukuksuz işleri: Üst düzey isimlerin adını kullanıyor.” başlıklı haberde Uysal’ın hem hukukçu kimliği hem eski ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’ unvanını kullanarak HSK ve Danıştay’da bazı isimleri etki altına aldığı öne sürülüyor.

ADRESE TESLİM İHALE DÜZENLİYORMUŞ!

Habere göre Uysal yine birçok bakanlıktaki ve bürokrasideki bağlantıları aracılığıyla hukuksuz ve kanunsuz taleplerde bulunuyor, haksız menfaat ve kazanç sağlıyor. Uysal özellikle adrese teslim ihaleler düzenlenmesi, ihalelerin hukuksuz şekilde bazı şirketlere verilmesi ya da bazı şirketlerin usulsüzlerinin yargıda aklanması için çaba gösteriyor.

“Mevlüt Uysal’ın yargıyı bazı kararları almaya zorlarken devletin en üst düzey isimlerini kullanmaktan çekinmediği belirtiliyor.” denilen haberde Uysal’a, İBB Başkanlığı görevini Ekrem İmamoğlu’na devrettikten sonra hiçbir siyasi görev verilmediği hatırlatılıyor.

Yeni Şafak, daha önce de Binali Yıldırım, Suat Kılıç ve Naci Ağbal gibi isimleri hedef göstermişti.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version