Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Melih Gökçek’ten Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya: Cahil cahil konuşma!

Melih Gökçek’ten Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya: Cahil cahil konuşma!


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin görevden el çektirilen eski başkanı Melih Gökçek, ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında övgü dolu sözler söyleyen tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya tepki gösterdi. Gökçek, Ortaylı’ya hitaben, “Ya cahilsin ya da yağcı.” ifadelerini kullandı.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için, “Ankara’da feci şeyler oluyordu. Şehrin düzeni yavaş yavaş yerine geldi. Arkasında Beypazarı gibi bir efsane ile gelen Mansur Bey bugün başkentimizi ıslah ediyor.” demişti.

İLBER ORTAYLI SEN TARİH KONUSUNDA UZMANSAN O KONUDA KONUŞ.

SEN BELEDİYECİLİKTEN
NE ANLARSIN.
CAHİL CAHİL KONUŞMA.

MANSUR YAVAŞ’A HANGİ NEDENLE YAĞ ÇEKİYORSUN GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM.#YavasıTanırsanSevmezsin #MansurYavaş#Ankara
Melih Gökçekhttps://t.co/ElZZ9cSt9D

— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) July 10, 2022

 

SEN BELEDİYECİLİKTEN NE ANLARSIN?

Bunun üzerine Ankara’nın görevden alınan eski belediye başkanı Melih Gökçek Ortaylı için, “İlber Hoca ya cahilsin ya da yağcı. 5 yılda Beypazarı’nı 21 sıra, 3 yılda Ankara’yı 12 sıra geriye düşüren Mansur Yavaş çapsızlıkta zirve yapmıştır. Bilmeden cahilce konuşmak ayıp değil mi İlber Hoca? İlber Ortaylı, sen tarih konusunda uzmansan o konuda konuş. Sen belediyecilikten ne anlarsın. Cahil cahil konuşma. Mansur Yavaş’a hangi nedenle yağ çekiyorsun gerçekten merak ediyorum. İlber Oltaylı hani sen çok bilensin ya, senle bir TV’de Ankara’yı tartışalım mı? Bence sen de Mansur gibi tüyersin. Hadi cevap bekliyorum. Rabbime hamdolsun çok bilen birçok gazetecinin gazeteciliğini bitirmek bana nasip oldu. Seni söndürmek bana acaip keyf verir inşaallah.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version