Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan ‘tırnakçı Kemal’ açıklaması: Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan

Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdı: Eğer gerçekten üzgünseniz…


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilerin KYK borçlarıyla ilgili önerilerinin ardından trollerin harekete geçtiğini ifade ederek, “Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan; bir de aklınıza gele gele #TırnakçıKemal etiketi gelmiş” dedi.

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde; “Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek, o da iş bulduğunuzda.” ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamasının ardından trollerin etiketle algı oluşturmaya çalıştığını söyleyen Kılıçdaroğlu Twitter’dan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek bu kez şu ifadeleri kullandı:

“Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele #TırnakçıKemal etiketi gelmiş:) Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir. Faizlerin hepsini silin, geri ödemeyi iş bulma şartına bağlayın ve gençlerimiz rahatlasın. Tek bir kelime edersem namerdim!”

Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele #TırnakçıKemal etiketi gelmiş:) Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir. Faizlerin hepsini silin, geri ödemeyi iş bulma şartına bağlayın ve gençlerimiz rahatlasın. Tek bir kelime edersem namerdim! pic.twitter.com/FHrddsx0Ga

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) July 17, 2022

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version