Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cübbeli Ahmet, Ustaosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu; video için erişim engeli istedi

Cübbeli Ahmet, Ustaosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu; video için erişim engeli istedi


‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisi için, “Erkeksen şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım.” ifadelerini kullanan Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Ünlü, savcılık başvurusunun yanı sıra videoya erişimin engellenmesi için de sulh ceza hakimliğine başvurdu.

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, ‘Cübbeli Ahmet’e tepki gösterdiği videosunda, “Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım. Hadi buyur. Videolar bizde.” ifadelerini kullanmıştı. Ahmet Mahmut Ünlü, Saadeddin Ustaosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

halktv.com.tr’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, Ünlü adına İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusunda Ustaosmanoğlu’nun ‘tehdit’, ‘hakaret’, ‘şantaj’, ‘iftira’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlarını işlediği öne sürüldü.

Savcılık dilekçesinde, “Mezkûr paylaşım müvekkilimin maddi ve manevi huzur ve sükununu son derece şiddetli bir şekilde bozmuştur. Şüpheli tarafından sarf edilen tahkir edici, küçük düşürücü sözler hem müvekkil nezdinde ağır elem duygusuna sebep olmuş hem de dış dünyada müvekkilin saygınlığına zarar verme tehlikesi oluşturmuştur.” denildi.

Savcılık suç duyurusunun yanı sıra bir başvuru da İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne yapıldı. Yayının yapıldığı Youtube’daki link için erişim engeli kararı verilmesi talep edildi.

Cübbeli Ahmet’in yayın yasağı istediği video şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version