Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Avukatı Hüseyin Ersöz’den açıklama: Levent Göktaş hesabı sahte

Avukatı Hüseyin Ersöz’den açıklama: Levent Göktaş hesabı sahte


Avukat Hüseyin Ersöz, Necip Hablemitoğlu soruşturmasının firari şüphelisi müvekkili emekli Albay Mustafa Levent Göktaş adına açılan sosyal medya hesabının ‘sahte’ olduğunu açıkladı. Hüseyin Ersöz, konuyla ilgili paylaşımında, “Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’a ilişkin kamuoyu duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’a ilişkin Kamuoyu Duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.
GÖKTAŞ Ailesi Adına
Av. Hüseyin ERSÖZ #LeventGöktaş👇 pic.twitter.com/td9RoWvnPk

— Hüseyin Ersöz (@ersozhuseyin) July 25, 2022

MÜVEKKİLİMİZLE GÖRÜŞEMEDİK

Kamuoyu açıklamasında ise Levent Göktaş adına açılan hesabın ‘sahte’ olduğu ve ailesini bağlamadığı aktarıldı. Söz konusu hesabın kapatılması için Twitter’la iletişime geçildiği aktarılan açıklamada, ayrıca “Müvekkilimiz hakkındaki (Necip Hablemitoğlu soruşturmasına ilişkin) adli süreç devam etmektedir. Kendisi hakkında yapılan işlemlerden basında yer alan yayınlardan haberdar olmuş bulunmaktayız. (…) Bu süreçte müvekkilimizle iletişim kurmak mümkün olmamıştır…” denildi.

HESAP KAPANDI

Bu arada Levent Göktaş adına açılan hesap kapandı. Twitter’da @levent__goktas isimle hesabı aradığınızda ‘Özgünüz, böyle bir hesap yok’ uyarısıyla karşılaşıyorsunuz…

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version