Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den Cem Küçük’e tehdit: ‘Ya özür dileyeceksin ya da Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek’

Sedat Peker ‘çakma MİT’çi’  dedi; Cem Küçük önce meydan okudu, sonra tweetini sildi


Sedat Peker’den Cem Küçük’e tehdit: Ya özür dileyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek!

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker yandaş Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ü sosyal medyadan tehdit etti. Cem Küçük’e hafta sonuna kadar özür dilemesi için süre tanıyan Sedat Peker, özür dilememesi halinde 2015 yılında Kıbrıs tatillindeki görüntüleri yayınlayacağını söyledi.

Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!

— Freud’un Talebesi (@FreudunTaIebesi) June 26, 2022

Peker’in kullandığı iddia edilen, “Freud’un Talebesi” adlı Twitter hesabında bugün yapılan paylaşımda, ” Sizi rezil edeceğim. Ailenizin, çocuklarınızın yüzüne bakamayacaksınız. İnsan içine çıkacak haliniz kalmayacak. Etrafta Sedat Peker blöf yapıyor elinde bir şey yok diyen Cem Küçük senin videoların yok mu sanıyorsun? Nasıl çıkacaksın insan içine? 2015 Kıbrıs tatilinde ne yaptın?

Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!” mesajı paylaşıldı.

Sanıyorsunuz ki hesap askıya alınınca başka hesaptan yeni videolar yayınlanamayacak. Sizin sonunuz kibrit kutusuna girmek. Allah’a and olsun ki hepinizi dansöz gibi oynatmadan ölmeyeceğim! Aklınızın almayacağı videolar var. Hepsini yayınlayacağım.’’ İfadelerini kullandı.

CEM KÜÇÜK EMEKLİLİK YAZISI KALEME ALDI

Sedat Peker’in ‘özür dilemezsen görüntülerini yayınlarım’ dediği Türkiye yazarı Cem Küçük, bugün yayınlanan yazısında emeklilik işareti verdi.  Küçük, bugün yayınlanan yazısında şöyle yazdı:

‘‘Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor.

Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az…

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…

Bazen sevdiğiniz ya da tanıdığınız birinin öldüğünü duyuyorsunuz. “Kansere yakalanmış” diye haber geliyor. Hâlbuki ne ağır süreçler.’’

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version