Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var?’

‘Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var?’


Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Gürcistan’da gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Metro Turizm’in sabihi Galip Öztürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski Hazine ve Maliye Başkanı Berat Albayrak’ın birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, hakkındaki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından kaçtığı Gürcistan’ın başkenti Batum şehrinde önceki gün tutuklanmıştı.

Tutuklanan Öztürk’ün, evinde 7,2 kilogram kokain bulundu. Soruşturmayı yürüten savcılığa dayandırılan haberde, “Galip Öztürk’ün dairesinde 5 saat süren operasyon ve arama sonucunda 7 kilo 215 gram kokain ele geçirildi” denildi.

Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var? https://t.co/CcGaldTqSr pic.twitter.com/wm5VOxst0x

— ahmet şık (@sahmetsahmet) June 2, 2022

Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medya hesabından ” Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var?” ifadenin yer aldığı mesajına Galip Öztürk’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Bakan Berat Albayrak ve generalle yer alan fotoğraflarına yer verdi.


Öte yandan Galip Öztürk’ün 15 Temmuz sonrasında TBMM’de oluşturulan araştırma komisyonunda ifadesine başvurulan kişilerden birisi olduğu da ortaya çıktı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version