Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Murat Sancak’ın ‘Yunus Akgün’ itirafı sonrası taraftar Fatih Terim’e ateş püskürdü

Murat Sancak'ın 'Yunus Akgün' itirafı sonrası taraftar Fatih Terim'e ateş püskürdü


Adana Demirspor Başkan Murat Sancak, A Spor yayınına konuk oldu. Sancak, Galatasaray’dan geçtiğimiz sezon kiraladıkları ve sarı-kırmızılı takıma geri dönen Yunus Akgün hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaraylılar ise Terim’e ateş püskürdü.

Sancak, “Fatih Terim ve Necati Ateş, Oğulcan Çağlayan olayını yumuşatmak için Yunus Akgün’ü Rizespor’a göndermek istiyordu! Hatta Necati’ye de kızdım, ‘Neden Yunus’a baskı yapıyorsun?’ diye… Yunus Akgün, ‘Ben gidersem Adana Demirspor’a giderim’ dedi ve geldi. Yeni yönetim gelsin oturup konuşuruz.” ifadelerini kullandı.

 

Sezon başında Rizespor, Yunus Akgün’ü bonservisiyle istemişti. Oğulcan Çağlayan krizini tatlıya bağlamak içinFatih Terim de bunu kabul etmişti. Yunus’un Adana Demirspor’daki olağanüstü performansı sonrası taraftar tepkisinden korkan Terim’e yakın medya, “Yunus’un yetişmesi için Terim gönderdi” iddiasında bulunmuştu.

 

 

Sancak’ın açıklaması sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar, Adana Demirspor’da yıldızlaşan Yunus Akgün’ü gözden çıkaran Terim’e ateş püskürdü.

 

Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları şöyle:

 

 

İlk döneminde 1’inci ligde forma giyen genç oyuncu, 28 maçta 5 gol ve 1 asist yapmıştı. Yunus Akgün, asıl çıkışı Vincenzo Montella yönetiminde Adana Demirspor ile Spor Toto Süper Lig’de gerçekleştirdi.

 

İtalyan teknik adam ile uyum yakalayan Yunus, Süper Lig’de sezonu 8 gol ve 9 asistle noktaladı. 21 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 3’ünü bonservisini elinde bulunduran Galatasaray ağlarına gönderdi.

 

Başarılı futbolcu, bu sezon gösterdiği yüksek performansını A Milli Takıma davet edilerek taçlandırdı. Yunus Akgün, Galatasaray’da forma giydiği süreçte ise toplam 28 maçta süre bulurken, 5 gol ve 3 asistlik katkı vermişti.

 

Kerem’in Avrupa’ya transferi gerçekleşmezse, yeni sezonda iki genç oyuncunun sağ ve sol kanatta forma giymesi bekleniyor.

 

Galatasaray’da iki başkan adayının da seçim sonrasında iç transferde önceliklerinin Yunus Akgün olduğu öğrenildi. 2024’te sözleşmesi bitecek Yunus’un kontratının yenilerek, yıllık ücretinde artışa gidilmesinin planlandığı belirtildi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version