Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mel Gibson Yağmur Adam ve Gladyatör filmlerinde rol tekliflerini kabul etmediğini açıkladı: Pişman değilim

Mel Gibson Yağmur Adam ve Gladyatör filmlerinde rol tekliflerini kabul etmediğini açıkladı: Pişman değilim


İskoçya’nın Glasgow kentinde bir etkinliğe katılan 66 yaşındaki usta oyuncu Mel Gibson, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak bugüne dek reddettiği rolleri açıkladı. Usta aktör, özellikle süper kahraman anlatılarından hoşlanmadığını vurguladı.

1996 yılında Braveheart (Cesur Yürek) ile hem En İyi Yönetmen hem de En İyi Aktör Oscar’ını alan Mel Gibson, bir dönem kullandığı nefret söylemleri sonrasında ağır eleştirilerle karşılaşmıştı. Hollywood’un önde gelen isimleri arasında yer alan Gibson, Lethal Weapon için Glasgow’da düzenlenen bir etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Süper kahraman anlatılarıyla ilgilenmediğini belirten Gibson, Batman rolü için üç defa teklif aldığını ancak her defasında bu teklifleri geri çevirdiğini açıkladı. Gibson ayrıca James Bond rolünü de kabul etmediğini duyurdu. 1985’te James Bond’u son defa canlandıran Roger Moore’dan sonra, bu ikonik rolün kendisine teklif edildiğini kaydeden Gibson, o dönem 26 yaşında olduğunu ve rolü üstlenmeye hazır olmadığını düşündüğü için teklifi geri çevirdiğini söyledi.

‘PİŞMAN DEĞİLİM’

Gibson ayrıca 1988 tarihinde vizyona giren Barry Levinson imzalı Rain Man (Yağmur Adam) rolunü de geri çevirdiğini kaydederek The Patriot’ta oynamak için Ridley Scott’ın tarihi destanı Gladiator (Gladyatör) filmini reddettiğini belirtti.

66 yaşındaki aktör, bu rolleri reddettiği için herhangi bir pişmanlık duymadığını da söyledi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version