Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Sınır ötesi operasyona oğlunu gönder, ok atmakta çok maharetli!

Kılıçdaroğlu’ndan kritik uyarı: Kaçış planı devrede, Erdoğan yurt dışına devasa paralar aktarıyor


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini üstü kapalı ‘cezaevi’ ile tehdit eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye partisinin grup toplantısında cevap verdi. Kılıçdaroğlu, “Birisi beni hapse göndermekle tehdit etmiş. Sizin feriştahınız gelse bize diz çöktüremez. Siz kimsiniz ya!” ifadelerini kullandı.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi ve dış politikaya ilişkin eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu, Suriye’nin kuzeyine yeni bir olası askeri operasyona tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Sınır ötesi operasyonları yapacağım diyor. Senin oğlun var. Ok atmakta da maharetli. Gönder. Niye göndermiyorsun? Fakir fukaranın çocuklarını gönderiyorsunuz. Şehitler geliyor biliyoruz. Senin çocukların ise milyon dolarla oynuyorlar.” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Demokrasiye inanmayanları sandık yoluyla göndereceğiz. Biz bölen değil, ayrıştıran değil beraber olmayı düşleyen insanlarız. Bölmek istiyorlar, kutuplaştırmak istiyorlar, kavga istiyorlar, inadına barış diyeceğiz, inadına kucaklaşma diyeceğiz. Onlar gibi yapmayacağız. Demokrasinin bize sağladığı bütün imkanları kullanacağız.

GÜCÜ BİR KİŞİYE TESLİM EDERSENİZ O DEVLETİN SONU FELAKET OLUR

Devlet yönetimi sorumluluk gerektirir. Devlet yönetiminde güç bir kişiye teslim edilemez. Gücü bir kişiye teslim ederseniz o devletin sonu felaket olur. Devleti yönetirken katılımcı bir anlayışı, yönetim içinde egemen kılmamız lazım. Devlet yönetiminde aslolan halkın çıkarlarıdır. Devleti yönetenler savurganlık yapamaz. Devleti yönetmek ciddi ve ahlaklı bir iştir.

NE OLDU DA ŞEKER İTHAL ETMEK ZORUNDA KALDIK?

AK Parti hükümetleri hangi fabrikayı kurdu. Şeker fabrikalarını sattılar. Ve 24 yıl sonra Türkiye Cumhuriyeti yurtdışından şeker ithal etmek zorunda kaldı. Buna devlet iyi yönetiliyor diyebilir misiniz? Türk Şeker’in 10 fabrikasını 680 milyon dolara özelleştirdiler. Bugünün parasıyla 11 milyar liraya o fabrikaya sattılar. Şimdi geçtiğimiz nisan ayında ödenen faiz 19 milyar lira. 10 şeker fabrikasını 11 milyar liraya satıyorsun ama sadece 1 ayda 19 milyar lira faiz ödüyorsun.

DEMİRTAŞ’IN HAKKINI SAVUNMAK İSTİYORSANIZ, BİZE DESTEK VERİN

27-28’in Van’daydım. Kayyumdan şikayet ediyorlardı. Seçimle gelen seçimle gitsin istiyorsanız, kayyumdan şikayet ediyorsanız, bize katılacaksınız bize. Bölgede bir eve gittik, Selahattin Bey’in çok sevildiğini gördüm. Haksız uygulamalardan şikayet ediliyor. Bir kişi adaletsizlikle karşı karşıya kalıyorsa, ona sahip çıkmak insani görevdir. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. AİHM kararlarını uygulamıyorlar. Osman Kavala’dan da, Selahattin Demirtaş’ın da harp okulu öğrencilerinin de hakkını savunmak istiyorsanız bize katılacaksınız. Beşli çeteden, uyuşturucu baronlarından, SADAT’çılardan şikayet ediyorsanız bize katılacaksınız. Adres biziz.

UYUŞTURUCU BARONLARINI HAPİSHANELERDEN KİM ÇIKARIYOR?

Uyuşturucu baronlarıyla insan kaçakçılarıyla fotoğrafı kim çektiriyor? Uyuşturucu baronlarını hapishanelerden kim çıkarıyor? Bütün polis kardeşlerime söz verdim iktidarımızda uyuşturucu baronlarıyla yaptığınız mücadelede hiçbir siyasi güç sizi engellemeyecek. Tam tersine önünüzü açacağız.

İSTANBUL’DAKİ YENİLGİYİ HAZMEDEMİYORLAR

Hazmedemiyorlar. hâlâ İstanbul’u kaybettiklerine inanamıyorlar. Hala Ekrem Başkanı oradan nasıl alırız arayışı içindeler. Hazmedemiyorlar ‘acaba Ekrem Başkanı hangi formülle oradan alırız da oraya birisini atarız’ bu arayışa girmek vatana ihanettir. Bu arayışa girmek demokrasiye millete ihanettir. İBB belediye başkanını kim seçti? Saray mı uyuşturucu baronları mı seçti? Halkın seçti halk. Milletin iradesine saygı göstereceksiniz!

BEN GERÇEK ÜLKÜCÜYÜM

Bir tweet attık yabancı asker ve NATO konusunda. Vay efendim bunu nasıl söylersin. Bir daha söylüyorum bu topraklarda yabancı asker postalı istemiyoruz kardeşim! Ben Bahçeli değilim. Gitti teskereye evet dedi, yabancı askerler Türkiye’ye davet edilebilir diye oy verdi. Ben gerçek ülkücüyüm, gerçek milliyetçiyiz, ben gerçekten de ülkemi seviyorum.

TÜRGEV VE ENSAR’IN MAL VARLIKLARINI MAHKEMEDEN İSTEYECEĞİM

Ben bu TÜRGEV’in ENSAR’ın bütün mal varlıklarını aldıkları maaşları kimlerden aldıklarını mahkemeden isteyeceğim. Öyle bağışladım falan değil havale merkezine gönderiyor parayı. Belki de vazgeçebilirler dava açmaktan.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version