Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’dan Erdoğan’a: Düştüğün küfür çukuruna ben inemem, kusura bakma

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a: Düştüğün küfür çukuruna ben inemem, kusura bakma


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sorduğu soruları hatırlatarak “Düştüğün küfür çukuruna ben inemem, kusura bakma; sorularıma yanıt verememenin ezikliği içinde, küfürlerine devam etmişsin” dedi.

10 SORUYU 7 SAAT SONRA CEVAPLADI

Erdoğan, geçen çarşamba günü partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 10 soru yöneltmiş; ”Bu sorulara öyle kıvırtarak, laf çevirerek, yuvarlak sözler ederek değil, kesin, kati, net cevap vermesini bekliyorum. Şayet bu delikanlılığı yaparsa kendisini siyaseten ve tıbben mazur görmekten vazgeçip muhatap almaya başlayabiliriz” demişti.

İLGİLİ HABER

Erdoğan ‘sürtük’ sözünü millete sığınarak savundu: Millet nasıl tarif ediyorsa biz de aynen tarif ediyoruz

‘Terbiyesizlerden öğrenecek saygı dersimiz yok’ diyen Erdoğan, ‘Milletimiz Gezicileri nasıl tanımlıyorsa biz de aynı sıfatları kullanıyoruz’ diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın 10 sorusuna 7 saat sonra yanıt vermiş ve kendisi de Erdoğan’a 10 soru yöneltmişti.

ERDOĞAN’IN HEDEFİNDE GEZİ VE KILIÇDAROĞLU VARDI

Kılıçdaroğlu’nun 10 sorusundan sonra Erdoğan, partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.

Burada yaptığı açıklamalarda Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, ekonomik krizi Gezi Direnişi’ne bağladı. Kılıçdaroğlu’nu yanıt verdiği ’10 soru’ üzerinden sert ifadelerle suçladı.

“Gezi olaylarıyla başlayan ve devam eden ihanetlerin ülkemize kur-faiz-enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı, 1.5 trilyon doları bulan bir milli gelirle çok farklı bir yerde olacaktık” diye konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na yönelik de “Yüreksizliğini, çapsızlığını, ipinin başkalarının elinde tutulduğunu göstererek cevap vermiş” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU: DÜŞTÜĞÜN KÜFÜR ÇUKURUNA İNEMEM

CHP lideri Kılıçdaroğlu da, sosyal medya hesabından Erdoğan’a yönelttiği soruları hatırlattı ve Erdoğan’ın bugün kendisine yönelik yaptığı açıklamaya değindi.

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan sorularıma yanıt verememenin ezikliği içinde, küfürlerine devam etmişsin. Düştüğün bu küfür çukuruna ben inemem, hiç kusura bakma” ifadelerine yer verdi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version