Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kemal Kılıçdaroğlu: Venezuela’ya gidişlerinin sebebi başka, onu baronlar bilir!

Kılıçdaroğlu’ndan kritik uyarı: Kaçış planı devrede, Erdoğan yurt dışına devasa paralar aktarıyor


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı üzerinden iktidara yüklendi. Tarım sektörünün bilerek ve isteyerek yok edildiğini anlatan Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de ekilemeyen binlerce dönüm alan var. Nijer’de toprak kiralamaya başladılar. Sonra da (buğday ekimi için) Venezuela’ya gittiler. Venezuela’ya gidişleri başka bir sebeple, onu baronlar daha iyi bilir.” dedi. Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, önceki gün yaptığı açıklamada, Venezuela’da buğday üretimine başlayacaklarını söylemişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Tayyip Erdoğan’ın Gezi eylemlerine katılanlar için söylediği ‘sürtük’ ifadesini eleştirdi. “Erdoğan bir küfürbazdır.” diyen Kılıçdaroğlu, “Milletimizin dilinden konuşuyorum diyor. Milletimize de iftira atıyor. Bu millet asil bir millettir, ferasetli bir milletir, zulmün karşısında duran millettir. Kendi küfrünü millete alet edemezsin. O küfrü burada söylemeye terbiyem izin vermez. Onun düştüğü çukura düşmeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

OLAY BİR PARTİ OLAYI OLMAKTAN ÇIKTI

BASIN İLAN KURUMU, BASİN İNFAZ KURUMUNA DÖNÜŞTÜ

ÖĞRENCİLER OTOBÜS BİLETİ ALAMAZ HALE GELDİ

VENEZUELA’YA GİDİŞLERİNİN SEBEBİ BAŞKA!

CHP ESKİ CHP DEĞİLDİR

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIAmbulans şoförü, Sağlık Bakanlığı önünde isyan etti: Kendimi patlatacağım!SONRAKİ YAZIKHK’lı öğretmenin oğlu Portekiz’de dünya şampiyonu oldu

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version