Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu, erteleme kararı sonrası konuştu: Önümüzdeki seçimde de hıçkıra hıçkıra ağlatacağız

İmamoğlu, erteleme kararı sonrası konuştu: Önümüzdeki seçimde de hıçkıra hıçkıra ağlatacağız


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, yargılandığı davada erteleme kararı sonrası konuştu. “Bu yapılanları iktidarın şu an mevcuttaki siyasi kadroları bile yaptıklarını anlamakta güçlük çekiyorlar.” diyen İmamoğlu, iktidarın İstanbul’u kaybetmeyi içine sindiremediğini anlattı: “İçişleri Bakanı seçimi tersine çevirmek için İstanbul’un bazı ilçelerinde elinden geleni ardına koymamış birisiydi. Kaybedince ‘Hüngür hüngür ağladım’ dedi. Ağlamalarının tek sebebi İstanbul’u kendi malı, mülkü zannetmeleriydi. Böyle bir hülyada, rüyadalar. Alıştılar ağlamaya… Önümüzdeki seçimde de inşallah onları hep birlikte hıçkıra hıçkıra ağlatacağız.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 31 Mart seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‘hapis’ ve ‘siyasi yasak’ talebiyle yargılandığı davada karar çıkmadı. İmamoğlu, Saraçhane’deki basın toplantısında konuşan İmamoğlu, “Hukuk geldiğimiz ortamda ne yazık ki herkese eşit değil. Birilerine her türlü hakaret, küfür serbest. Buna bir an önce son vermemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Ardından Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu. Şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIZelenski: ‘Rusya tahıl ihracatını engelliyor, dünya kıtlık tehdidiyle karşı karşıya’SONRAKİ YAZIElektrikte asıl zam ertelendi, sebebi ise…

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version