Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İBB’den Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü konserleri

İBB'den Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü konserleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür’ün bu haftaki programında ücretsiz Türkçe Pop Partisi, Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü konserleri var.

İBB Festival Park Kadıköy “Denize Doğru” başlığıyla bir dizi etkinlik düzenliyor. Etkinlikler arasında 90’lar müziklerinin çalacağı pop partisi, konserler, sergi ve atölyeler var.

Yarın (29 Haziran Çarşamba) Festival Park Kadıköy’de 21.00’da düzenlenecek Türkçe Pop Partisinde 90’lı yılların şarkıları çalacak. Yarın akşam düzenlenecek bir diğer etkinlik ise Sergen Deveci’nin tek kişilik stand up gösterisi olacak.

30 Haziran’da ise Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü art arda sahnede olacak. Ezginin Günlüğü ile 19.00’da başlayan etkinlik 21.30’da Yeni Türkü ile devam edecek. 

Etkinliklere ücretsiz giriş sağlayabilmek için Radar İstanbul mobil uygulamasından kayıt yaptırmak gerekiyor.

MÜZE GAZHANE’DE ATÖLYE VE SERGİLER 

Bugün (28 Haziran) 19.00’da düzenlenecek Dinleme Kulübü etkinliğinde “anlattığı hikâyeyi sevdiğin bir parça” temasıyla şarkılar üzerine sohbet edilecek.

Her Salı, Perşembe ve Pazar düzenlenen atölyelerde ise yetişkinler için heykel atölyesi var. 29 Haziran Çarşamba 19.00’da düzenlenecek etkinliğe ücretsiz katılım sağlamak için kayıt yaptırmak gerekiyor.

Gazhane’nin “Hava Kararınca” sahnesinde ise bu hafta Seda Erciyes olacak. R&B ve Soul müzisyeni Erciyes, 29 Haziran 20.30’da sahne alacak.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version