Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gergerlioğlu’dan KHK’lı yakını gençlere buluşma çağrısı

Gergerlioğlu’dan KHK’lı yakını gençlere buluşma çağrısı


İnsan hakları savunucusu ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç olan vatandaşların yakınları olan gençlerle buluşacak.

Doktorluk yaparken kendisi de KHK ile ihraç edilen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, on binlerce kişinin ihraç edildiği süreçte en fazla mağduriyeti KHK’lı vatandaşların yakını olan gençlerin yaşadığını söyledi.

KHK yakını gençlerin sürecin asıl mağdurları olduklarını belirten Gergerlioğlu sosyal medyadan yaptığı duyuruda gençlerle buluşma çağrısı yaptı.

Gergerlioğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘Sevgili gençler, sürecin aslında asıl mağduru sizlersiniz. KHKlı anne, baba, abi, ablayla sizler de sıkıntılar yaşadınız. Sizleri 24 Haziran Cuma günü saat 10-13 arası, Ankara’da, Mülkiyeliler Birliğinde karşılıklı dertleşmek için bekliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Sevgili gençler, sürecin aslında asıl mağduru sizlersiniz. KHKlı anne, baba, abi, ablayla sizler de sıkıntılar yaşadınız. Sizleri 24 Haziran Cuma günü saat 10-13 arası, Ankara’da, Mülkiyeliler Birliğinde karşılıklı dertleşmek için bekliyorum. https://t.co/zPC3ovphGO

— Ömer Faruk Gergerlioğlu (@gergerliogluof) June 21, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version