Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ankara’da aracıyla sele kapılan kişi hayatını kaybetti

Ankara’da aracıyla sele kapılan kişi hayatını kaybetti



Sağanağın etkisi altındaki Ankara’nın Altındağ ilçesinde aracıyla sele kapılan kişi hayatını kaybetti. 27 yaşındaki İlkay Yiğit’in cansız bedeni, dere kenarında, sel sularıyla sürüklenen ağaç dallarının arasında bulundu.


Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle taşan Tatlar Deresi’nde sel sularına kapılan kişinin cansız bedenine, arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıldı.

Altındağ Karapürçek Mahallesi Tatlar Deresi, yoğun yağış nedeniyle taştı, çok sayıda araç sel sularıyla sürüklendi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir kişinin sele kapıldığını açıkladı. Çataklı, “Altındağ ilçemizin Tatlar Mahallesi yakınlarında bir vatandaşımızın maalesef sel sularına kapıldığına dair bir ihbar ulaştı. Yağmur 40 yerleşim yerinde Ankara ve çevresinde etkili oldu. Sağlık Afet ve Koordinasyon Merkezi Birimi’ne (SAKOM) ulaşan bir yaralı haberi yok” dedi.

AA’nın aktardığı habere göre, rehabilitasyon merkezinde servis şoförü olarak çalışan 27 yaşındaki İlkay Yiğit’in sel sularına kapıldığı öğrenildi.

Kayıp ihbarı üzerine 21 kişilik AFAD ekibi ile 23 kişilik Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi bölgeye sevk edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği arama çalışmaları sonucu Yiğit’in cansız bedeni, dere kenarında, sel sularıyla sürüklenen ağaç dallarının arasında bulundu.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version