Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li Canikli’nin gasp edilen şirketleri ‘hortumlama’ yöntemleri deşifre oluyor

Nurettin Canikli’nin yeğeni 15 Temmuz günü 18.53’te ‘vekil aracıyla’ Yunanistan’a gitmiş


AKP Genel Başkan Nureddin Canikli’nin TMSF üzerinden yaptığı ‘soygunun’ ayrıntıları ortaya çıkıyor. Gazeteci Metin Cihan’ın paylaştığı Canikli’nin yakınlarına ait WhatsApp yazışmalarında kayyım atanan Akın Çorap’ın içinin nasıl boşaltıldığı görülüyor. Buna göre Canikli, Akın Çorap’ı ‘hortumlamak’ için önce devletten aldığı kredi ve teşviklerle ‘Simin’ adında bir çorap fabrikası kuruyor. Ardından TMSF tarafından gasp edilen Akın Çorap’a kendi yakınlarını ‘yönetici’ olarak atıyor ve böylece ‘hortumlama’ süreci başlıyor.

canikli tmsf üzerinden akın çorap’ı nasıl hortumluyor? anlatayım. devletin el koyduğu andan itibaren canikli bir plan hazırlıyor. öncelikle yeni bir çorap fabrikası kuruyor (simin). elbette devlet teşvikleri ve kamu bankalarından aldığı ayrıcalıklı kredilerle. #CanikliDosyası https://t.co/sNl5bGHtVW

— metin cihan (@metcihan) June 14, 2022

Gazeteci Metin Cihan’ın konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZITemel Karamollaoğlu: Seçimler tam zamanında yapılırsa Erdoğan aday olamaz, net!SONRAKİ YAZICHP’li Karabat, kamu bankalarındaki ‘kredi’ vurgununu rakamlarla anlattı: Yağma Hasan’ın böreği!


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version