Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şenyaşar ailesinden ‘Adalet Sofrası’ paylaşımı

Şenyaşar ailesinden 'Adalet Sofrası' paylaşımı


Adalet Nöbeti’ni sürdüren Şenyaşar ailesi, Ramazan ayı boyunca Urfa Adliyesi önünde kurdukları Adalet Sofrası’na dair video paylaşarak “Adalet gelene kadar Adalet Nöbeti’nde olmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’ta 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti 419’uncu gününde devam ediyor. Hafta sonu adliyenin kapalı olmasından dolayı Şenyaşar ailesi, nöbeti Suruç ilçesinde bulunan evlerinde sürdürüyor.

‘HERKES İÇİN ADALET’

Aile, sosyal medya hesaplarından Ramazan ayı boyunca siyasi parti, sivil toplum örgütü ve yurttaşların misafir olduğu Adalet Sofrası’na ilişkin bir video mesaj paylaştı. Adalet Sofrası’nın ilk gününden son gününe kadar misafir olanların fotoğraf ve konuşmalarının yer aldığı ve Urfa Valiliği ile Adalet Bakanlığı hesaplarının etiketlendiği video “Şanlıurfa daha önce Hz. İbrahim’in Nemrud ve batıla karşı direnişi ile anılıyordu. Urfa artık bir annenin adaletsizliği karşı mücadelesi ile de anılacak” mesajı ile paylaşıldı.

Videonun sonunda “Ramazan ayı boyunca iftarımızı Urfa adliyesi önünde açtık. Adalet gelene kadar adliye binası önünde Adalet Nöbeti’nde olmaya devam edeceğiz. Şenyaşar ailesi için adalet, herkes için adalet” mesajı yer aldı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version