Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Rasim Ozan Kütahyalı daha ne desin!

Rasim Ozan Kütahyalı daha ne desin!


HABER YORUM | İLKER DOĞAN  

İktidarın ‘tetikçi’ kalemlerinden Rasim Ozan Kütahyalı’nın son açıklamaları arada kaynamayacak kadar önemli… Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la yaşadığı tartışmanın ardından ‘Ne var ne yok’ isimli YouTube kanalında konuşan Kütahyalı, hem kendisi hem de hizmet ettiği ‘rejim’ hakkında dikkate değer açıklamalarda bulunuyor.

Ciddiye alırsınız ya da almazsınız ancak Rasim Ozan Kütahyalı, siyasetten spora, medyadan iş dünyasına Türkiye’nin nasıl bir çirkefin içerisinde debelendiğini gözler önüne seriyor…

Peki Kütahyalı, neler söylüyor?

“Şu an kurulan rejim AK Parti rejimi, Tayyip Erdoğan rejimi değil ki. Bu bir ortak. Şu an Atatürkçüler sistemden dışlandı falan mı sanıyorsunuz? Hepsi beraber, beraberiz. Beraberiz derken; onlar benden nefret edebilir.”

Ayşenur Arslan’ı ‘tutuklanmaktan’ kendilerinin kurtardığını söylüyor. Ardından “DEVLET mevzuları sizin Halk TV’de size izin verilen alanda yaptığınız fake muhalefete benzemez.”

Rasim Ozan Kütahyalı, ‘muhalefetin’ fake olduğunu anlatıyor üzerine basa basa…

Peki haksız mı?

BUNLAR BİZİM KÖPEĞİMİZ DEDİM, ANLATIRIM HER ŞEYİ!

Devam ediyor Rasim Ozan Kütahyalı. Kendisi hakkında çok önemli bilgiler veriyor: “Ümit Kocasakal’a da söyledim. “Aman hoşgörülü davran bunlar bizim köpeğimiz” dedim. Dava falan açmadı. Niye açmıyor kardeşim? Anlatırım o zaman her şeyi. Bunlar numaradan yapmasınlar. Bize dokunacaklar, devletin bazı kurumlarındaki bizim üstadlarımız bunları arayınca hazır ola geçecekler, numaradan Rasim Ozan’a dokunacaklar!”

Rasim Ozan, açık açık ‘devlete’ çalıştığını, ‘tetkçilik’ yaptığını anlatıyor. Ve bunu büyük bir marifetmiş gibi yüzü bile kızarmadan, en ufak bir utanma emaresi göstermeden yapıyor. Gazetecilik, televizyonculuk vs. göstermelik…

TÜRKİYE ARTIK BU TİYATROYU BİLSİN!

Rasim Ozan Kütahyalı başka neler söylüyor:

BEN DEVLETİN ARŞİV MÜDÜRÜ GİBİYİM

‘DEVLET’i arkasına alan Rasim Ozan Kütahyalı’nın ifadelerindeki kibir ve tehditkar tavır dikkat çekici… Muhtemelen bu düzenin hiç değişmeyeceğini, uzun bir süre daha böyle devam edeceğini düşünüyor olmalı…

Bu açıdan bakıldığında 21 Mayıs’ta yaptığı şu paylaşım daha anlamlı hale geliyor: “İktidar-muhalefet olayı fake. Bugün yüzde 80’lik toplumsal zemine dayanan bir REJİM, dehşet güçlü bir DEVLET var, 2020’lerde kesinlikle iktidar yapısı bu. Tayyip Erdoğan bu DEVLET’in Başı olarak istemezse o koltuktan ayrılmayabilecek güçte. Ama kontrollü bir değişim de olabilir…”

3 TEMMUZ’DA ŞİKE VARDI!

Rasim Ozan Kütahyalı, o çok konuşulan programda Ali Koç’a, “Sayın başkan, usul yönünden 3 Temmuz hatalıydı. Ancak esasa bakarsak başkan ben başka şeyler söylerim.” diyor.

Açık açık tehdit ediyor Ali Koç’u… Aziz Yıldırım’ın şike yaptığını, ancak delillerin ‘usulüne uygun toplanmadığını’ savunuyor ki bu da yalan. Söz konusu soruşturmaya usulü uygun olmayan hiç bir şey yok!

Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç’un ‘Aziz Yıldırım’ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin.” çıkışı üzerine ağzındaki baklayı çıkarıyor: “’Fenerbahçe tarihinde şike yoktur’ diyorsunuz. Ya insanlar buna güler… Vardı… 3 Temmuz’da da vardı. Ancak istismar edildi. Aziz Yıldırım’ı yemek istediler.

Ali Koç bütün bu sözlere cevap bile veremiyor çünkü o da Aziz Yıldırım ve tayfasının şike yaptığını biliyor. Bunu özel görüşmelerinde bir çok kişiye itiraf eden de kendisi. Fenerbahçe’nin tazminat için ‘CAS’a gitmemesinin sebebi de bu… Madem şike yoktu, o halde Fenerbahçe neden uluslararası arenada hakkını aramıyor?

‘Tetikçi’ Kütahyalı’nın ‘tiyatro’ oynandığına dair sözleri tamamen doğru… Türkiye’de iktidarıyla muhalefetiyle bir tiyatro oynanıyor.

17/25 Aralık’ın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük yolsuzluk soruşturması olduğunu muhalefet de biliyor iktidar da… 3 Temmuz’un 4*4’lük bir şike soruşturması olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan’ın Aziz Yıldırım’ı ‘bitirmek’ için bu operasyona ‘onay’ verdiğini, Ali Koç’un özel görüşmelerinde Aziz Yıldırım’ın şike yaptığını itiraf ettiğini herkes biliyor.

15 Temmuz’un arkasında kimin olduğunu, AKP ve ortağı MHP’nin 15 Temmuz’un aydınlatılmaması için elinden gelen her şey yaptığını bilmiyor mu muhalefet?

Biliyor; ancak ‘kulağının’ üzerine yatıyor; zira Hizmet Hareketi’ni ‘bitirmek’ için kurulmuş kirli bir ittifak var…

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version