Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özdağ’dan Bahçeli’ye ‘meşrebi bulanık’ cevabı

Özdağ’dan Bahçeli’ye ‘meşrebi bulanık’ cevabı



Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine ilişkin ‘meşrebi bulanık’ diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye cevap verdi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemik sonrası kendisi hakkında sert ifadeler kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye cevap veren Özdağ, “Meşrebi bulanık demez benle ilgili. Dememesi gerekir. Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli’nin adaylık konuşmasını yazan kişiyim. Babam rahmetli olmadan ağır beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda yatarken ziyaret etmesine izin verilen iki kişi var. Biri benim diğeri Bahçeli. Meşrebim çok açıktır. Sayın Bahçeli meşrebi bulanık kişiyi 2 dönem vekil yapmaz” dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Özdağ’ın bu sözlerine karşın Bahçeli dün yaptığı açıklamada Soylu’ya sahip çıkarak şöyle konuşmuştu:

“Türkiye’miz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir. Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin. Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version