Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kemal Kılıçdaroğlu: Ülkemiz bir kaçak istilası altında, iki yılda göndereceğiz

Kılıçdaroğlu’ndan iktidara ‘Cemal Kaşıkçı’ tepkisi: Devletin itibarı satıldı


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bir kaçak istilası altında ülkemiz bunu kabul etmek zorundayız. İnsanlarımızın mahalleleri gitti ve gerginlik artıyor. Tehlikeli bir gelişme. Gerginliğin artırılmasının bu ülkeye hiçbir faydası yok.” dedi. Mehmet Cengiz’e de cevap veren Kılıçdaroğlu, “’Kılıçdaroğlu’nu bekledim, gelmedi’ diyorsun. Geleceğim ama sadece birisine değil; 5’inize birden geleceğim. Yemin olsun ki kaçacak delik bulamayacaksınız.” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İktidarın sığınmacılara ilişkin politikasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “İki yılda göndereceğiz, o konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Görüşümüz gayet nettir, gidecekler. Bizim görüşümüz çok açık çok net, iki yıl içinde gidecekler. Milletimizin tertemiz alnına ırkçılık lekesini sürdürmeyeceğiz. Bu nedenle asla kayıkçı kavgalarına dahil olmayacağız.” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZI‘Ucuz’ kredi gerçeği: Rejimin attığı her adım, vatandaşı daha da fakirleştiriyorSONRAKİ YAZIAlparslan Kuytul, Ağrı Patnos Cezaevi’ne gönderilmiş; Adana’ya 900 km!

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version